ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πέμπτη 24 Ιουνίου 2021

Black Duck Garden - Μια πράσινη όαση στο κέντρο της Αθήνας

Μια πράσινη όαση στο κέντρο της Αθήνας. Ένα από τα πιο ιστορικά κτίρια, η κατοικία του πρώτου βασιλικού ζεύγους Όθωνα και Αμαλίας, αποτελεί από το καλοκαίρι του 2013 ένα από τα πιο αγαπητά σημεία συνάντησης στην πρωτεύουσα. 

Από τις 10 το πρωί μέχρι και τις 8 το βράδυ σερβίρονται brunch και επιλογές σε σνακ. Μερικές από τις πιο δημοφιλείς επιλογές είναι τα Aυγά Benedict και τα Aυγa À La Royale. Το μενού αλλάζει ανά 3 μήνες, με ένα από τα βασικά του κριτήρια του να είναι η εποχικότητα της προϊόντων. 

Δύο από τις χαρακτηριστικές προτάσεις του μενού είναι τα Ζυμαρικά πακιέρι, που είναι γεμιστά με μπεσαμέλ μελιτζάνας, αλλά και το Ceviche από φρέσκο ψάρι ημέρας. Για το κρασί μπορεί κάποιος να επιλέξει αναμέσα σε πολλές ελληνικές ετικέτες. Μάλιστα, οι επώνυμες ετικέτες διατίθενται και σε ποτήρι. Τα κοκτέιλ έχουν «άρωμα» από βότανα, όπως είναι το Island duck, που περιέχει δενδρολίβανο, ενώ υπάρχει μια μεγάλη λίστα με ποτά και κλασικά κοκτέιλ. Ι. Παπαρρηγοπούλου 5-7, Πλατεία Κλαυθμώνος, τηλ. 210 3252396 

Share this:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2014 AthensIn. Designed by OddThemes