ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2021

Super Bowl 2021: Εντυπωσιακή εμφάνιση από τον Weeknd

Ο Καναδός καλλιτέχνης Weeknd είχε την τιμητική του στο ημίχρονο του φετινού Super Bowl, δίνοντας μια μοναδική παράσταση, αντάξια του μεγάλου αθλητικού γεγονότος το οποίο παρακολουθούν εκατομμύρια θεατές.

Το Super Bowl είναι, για πολλούς…. το ημίχρονό του -κι αυτό γιατί στη διάρκεια του ημιχρόνου σπουδαίοι καλλιτέχνες έχουν βάλει το «λιθαράκι» τους για να γίνει το σόου ακόμα πιο θελκτικό. Στο «half time show», καλλιτέχνες του βεληνεκούς των Μπρους Σπρίνγκστιν, Rolling Stones, Μάικλ Τζάκσον, Sting, Aerosmith, Prince, Μαντόνα, Lady Gaga, Πολ Μακάρτνι, Μπιγιονσέ, Νταϊάνα Ρος, Blues Brothers, Σακίρα, Τζένιφερ Λόπεζ έχουν αναλάβει όλα αυτά τα χρόνια να εκτοξεύσουν τη διάθεση του κοινού στα ύψη, όπως φυσικά και την τηλεθέαση, που σημαίνει ακόμα περισσότερες διαφημίσεις, άρα και ακόμα περισσότερα έσοδα.

Φέτος, σε ένα διαφορετικό σόου λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, το βάρος έπεσε στις πλάτες του Καναδού καλλιτέχνη Weeknd, ο οποίος είχε συμβάλει από την τσέπη του με 7 εκατ. δολάρια για την παραγωγή του σόου, που επιμελήθηκε σε συνεργασία με το NFL η εταιρεία Roc Nation του Jay-Z.

Ο Abel Tesfaye -όπως είναι το κανονικό όνομα του Weeknd, ο οποίος έχει κερδίσει τρία βραβεία Grammy, πέντε American Music Awards και εννέα Billboard Music Awards- έδωσε πραγματικά ένα σόου αξέχαστο. Ξεκίνησε από τις εξέδρες, βρέθηκε μέσα στο γήπεδο και, στη συνέχεια, κατέλαβε όλον τον αγωνιστικό χώρο, μαζί με δεκάδες χορευτές.

Ερμήνευσε το «Starboy» και ακολούθησε το «The Hills». Άλλα κομμάτια που τραγούδησε ήταν τα «Can't Feel My Face», «I Feel It Coming», «Save Your Tears» από το πρόσφατο άλμπουμ «After Hours» και έκλεισε το 14λεπτο σόου του με το «Blinding Lights», αποδεικνύοντας πως είναι άξιος συνεχιστής των διάσημων αστέρων που έχουν τραγουδήσει όλα αυτά τα χρόνια.

Share this:

 
Copyright © 2014 AthensIn. Designed by OddThemes