ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2020

Η ηθοποιός Λόρα Ντερν προειδοποιεί για τους κινδύνους της Covid-19

Η Λόρα Ντερν υπήρξε μάρτυρας των καταστροφικών συνεπειών της Covid-19. Η ηθοποιός, μέσα στη χρονιά που πέρασε, έχασε έναν φίλο της από τον ιό και είδε πολλούς άλλους να αρρωσταίνουν και οι εμπειρίες της την έκαναν  να παίρνει την ασθένεια στα «πολύ σοβαρά».

«Είχα φίλους, οι οποίοι χρειάστηκαν αναπνευστήρες και, ευτυχώς, το ξεπέρασαν. Γνωρίζω ανθρώπους όλων των ηλικιών που ήταν πολύ άρρωστοι. Και είχα έναν πολύ καλό φίλο, ο οποίος έχασε τη ζωή του από αυτό», λέει η Ντερν στο People και προσθέτει: «έτσι το παίρνω σίγουρα στα πολύ σοβαρά, καθώς προσεύχομαι όλοι να το κάνουν παγκοσμίως».

Η ηθοποιός παροτρύνει τους ανθρώπους να ακολουθήσουν τις βασικές προφυλάξεις για την υγεία τους και να για να αποτρέψουν την εξάπλωση του ιού, από τη χρήση μάσκας έως την κοινωνική απόσταση  και τη διενέργεια τακτικών τεστ.

«Όλα αυτά είναι απαραίτητα», λέει, «αλλά η μάσκα έχει μεγάλη σημασία. Έχει σώσει ζωές».

Αυτές οι προφυλάξεις βοήθησαν την Ντερν να καταλαγιάσει το άγχος της και να παραμείνει υγιής, ιδιαίτερα καθώς συνεχίζει να φροντίζει τη μητέρα της, την ηθοποιό Νταϊάν Λαντ, η οποία είναι τώρα 85 ετών και βρίσκεται σε ιδιαίτερα υψηλού κινδύνου ομάδα λόγω πνευμονικής πάθησης.

Share this:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2014 AthensIn. Designed by OddThemes