Η επιστροφή του Dexter

Η τηλεοπτική σειρά «Dexter» που  θα κάνει πάλι την εμφάνισή της με δέκα νέα επεισόδια.

Σύμφωνα με  όσα ανακοίνωσε το Showtime, η αγαπημένη σειρά θα επιστρέψει για δέκα επεισόδια ως Limited Series, με τον  Μάικλ Σι Χολ  να ενσαρκώνει εκ νέου τον αντι-ήρωα εκδικητή/serial killer.

Η δημοφιλής σειρά ξεκίνησε να προβάλλεται το 2006 και συμπλήρωσε οκτώ σεζόν,  όταν  και ο Dexter τελείωσε την εγκληματική του δραστηριότητα, το 2013.
O Χολ ήταν πέντε φορές συνεχόμενα υποψήφιος για Χρυσή Σφαίρα και άλλες πέντε συνεχόμενες για βραβείο Emmy, υποδυόμενος τον ρόλο του Dexter Morgan.
Ο προγραμματισμός, κορωνοϊού επιτρέποντος, θέλει τα γυρίσματα των δέκα επεισοδίων να ξεκινούν στις αρχές του 2021, ούτως ώστε να πραγματοποιηθεί πρεμιέρα τον ερχόμενο χειμώνα.

Δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό  ποια κατεύθυνση θα πάρει η πλοκή της άτυπης 9ης σεζόν. Στο φινάλε της 8ης σεζόν, ο Dexter «σκηνοθέτησε» τον θάνατό του και μετακόμισε στο Oregon αλλάζοντας την ταυτότητά του.

Εικαστικός εμβολιασμός

Το Castello di Rivoli Museo d’Arte Contemporanea πρόσφερε τις αίθουσές του για να βοηθήσει το πρόγραμμα εμβολιασμού στην Ιταλία, χώρα που ε...