ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2020

Η ταινία «The Gentlemen» γίνεται τηλεοπτική σειρά


Το 2020 στιγματίστηκε από την πανδημία Covid-19 που είχε συνέπεια όλοι οι τομείς της ζωής να πάνε πίσω. Μεγάλος χαμένος του κορωνοϊού η κινηματογραφική βιομηχανία.

Σε έναν τόσο δύσκολο χρόνο, η τελευταία ταινία του Γκάι Ρίτσι, «The Gentlemen», αποτελεί λαμπρή εξαίρεση καθώς, στον λίγο χρόνο που προβλήθηκε στους κινηματογράφους -τον Ιανουάριο του 2020 μέχρι που έκλεισαν οι κινηματογραφικές αίθουσες, κατάφερε να κερδίσει περισσότερα από 100 εκατ. δολάρια.

Η εταιρεία παραγωγής Miramax αποφάσισε να μεταφέρει την κινηματογραφική επιτυχία στη μικρή οθόνη, με μία νέα τηλεοπτική σειρά που να βασίζεται στο «The Gentlemen» και την οποία θα γράψει και θα σκηνοθετήσει ο Ρίτσι.

«Η Miramax Television είναι ενθουσιασμένη που επεκτείνει τη συνεργασία της με τον Γκάι Ρίτσι», δήλωσε ο Marc Helwig, επικεφαλής της Miramax και πρόσθεσε ότι πρόκειται για έναν από τους πλέον διακεκριμένους και παραγωγικούς σύγχρονους σκηνοθέτες.

Σύμφωνα με τη Miramax, ο αρχικός σχεδιασμός για το «The Gentlemen» ήταν να γίνει τηλεοπτική σειρά, ωστόσο προηγήθηκε η ταινία και τώρα έρχεται να συνεχιστεί το έργο που είχε ξεκινήσει καιρό πριν.

Ταινία δράσης με αξιοζήλευτο καστ -Μάθιου ΜακΚόναχι, Τσάρλι Χάναμ, Μισέλ Ντόκερι, Κόλιν Φάρελ-, με τον Γκάι Ρίτσι να επιστρέφει σε μια συνταγή που μέχρι στιγμής  δεν έχει αποτύχει. Η ιστορία ακολουθεί έναν Αμερικανό έμπορο ναρκωτικών που έχει χτίσει την αυτοκρατορία του στο Λονδίνο, και πλέον θέλει να παραδώσει τα ηνία και να επιστρέψει στην πατρίδα του.
Το γεγονός αυτό πυροδοτεί μια σειρά από συνομωσίες, σχέδια και απόπειρες από όλους εκείνους που επιβουλεύονταν τη θέση του, και που τώρα έχουν την ευκαιρία να αρπάξουν την περιουσία του.


Share this:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2014 AthensIn. Designed by OddThemes