Η Άμπερ Χερντ παραδέχτηκε ότι άσκησε σωματική βία στον Τζόνι Ντεπ


Η Χερντ παραδέχτηκε ότι χτύπησε μία φορά τον πρώην σύζυγό της, τον Τζόνι Ντεπ, υποστηρίζοντας όμως ότι το έκανε για να υπερασπιστεί την αδελφή της.
Καταθέτοντας στη δίκη της εφημερίδας The Sun που κατηγορείται ότι «δυσφήμισε» τον Ντεπ με ένα δημοσίευμά της, η 34χρονη ηθοποιός είπε ότι χτύπησε τον σύζυγό της το 2015, για να τον εμποδίσει να σπρώξει την αδελφή της, τη Γουίτνεϊ, από τη σκάλα.
«Χτύπησα τον Τζόνι εκείνη την ημέρα για να υπερασπιστώ την αδελφή μου», απάντησε στις επίμονες ερωτήσεις της Έλινορ Λόους, της δικηγόρου του ηθοποιού. «Θα την έσπρωχνε στη σκάλα και, τη στιγμή που έγινε αυτό, θυμήθηκα ότι είχα ακούσει ότι είχε πετάξει μια πρώην φίλη του από τη σκάλα, νομίζω την Κέιτ Μος», πρόσθεσε.
Η Χερντ υποστήριξε ότι άκουσε αυτή τη «φήμη» από «δύο πρόσωπα» και εξήγησε ότι στο παρελθόν δεν είχε αντιδράσει ποτέ στα «χρόνια» βιαιοπραγιών του πρώην συζύγου της. «Ποτέ δεν τον χτύπησα και δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτό το επεισόδιο... Ήταν η πρώτη φορά μετά από όλα αυτά τα χρόνια», είπε.

Ακρόπολη : Μαρμάρινη επιγραφή με τα ονόματα των Μανώλη Γλέζου και Απόστολου Σάντα

Πινακίδα με την αναγραφή των δύο ονομάτων του Μανώλη Γλέζου και του Απόστολου (Λάκη) Σάντα θα τοποθετηθεί στη βόρεια κλιτύ, στο σημείο από τ...