ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κυριακή 15 Μαρτίου 2020

Κορονοϊός: Τέταρτος νεκρός στην Ελλάδα, ένας 53χρονος στο ΑΧΕΠΑ

Το τέταρτο θύμα από κορονοϊό καταγράφει πλέον η χώρα, καθώς πριν λίγο έγινε γνωστό ότι κατέληξε άνδρας 53 ετών που νοσηλευόταν στο ΑΧΕΠΑ. Σύμφωνα με πληροφορίες αντιμετώπιζε καρδιολογικά προβλήματα.
Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο 53χρονος από την Σιάτιστα Κοζάνης ήταν το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα του κορονοϊού στη Δυτική Μακεδονία. Εργαζόταν ως παρασκευαστής στο Μικροβιολογικό Εργαστήρι του Νοσοκομείου της Καστοριάς.
Χωρίς να έχει διαπιστωθεί ταξιδιωτικό ιστορικό σε ενδημικές περιοχές, ο άτυχος άνδρας απευθύνθηκε την περασμένη Δευτέρα στο Κέντρο Υγείας Σιάτιστας όπου μετά από εξέταση οι υπεύθυνοι ήρθαν σε επαφή με την ΕΟΔΥ. Ακολούθως, ο ίδιος μετέβη, μαζί με τον αδελφό του, στο «Μαμάτσειο» Νοσοκομείο της Κοζάνης για περαιτέρω εξετάσεις κι όταν διαγνώστηκε όταν είναι φορέας του κορονοϊού διακομίστηκε στο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης.

Η υγεία του τα επόμενα 24ωρα παρουσίασε επιπλοκές με συνέπεια να επέλθει σήμερα το πρωί ο θάνατός του. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η ηλικιωμένη μητέρα του και ο αδελφός του βρίσκονται σε κατ' οίκον περιορισμό στη Σιάτιστα.

Share this:

 
Copyright © 2014 AthensIn. Designed by OddThemes