Κορωνοϊός: Ακυρώθηκε οι swingers το ταξίδι τους στην Κρήτη

Το καθιερωμένο ετήσιο ταξίδι των swingers στην Κρήτη, που κάθε άνοιξη προσελκύει τα φώτα της δημοσιότητας, ακυρώθηκε λόγω κορωνοϊού, όπως ανακοίνωσε μιλώντας στο MEGA ο Μιχάλης Βλατάκης, Πρόεδρος Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Πρακτόρων του νησιού.
Σύμφωνα με τον ίδιο, περίπου 400-500 λάτρεις του... ερωτικού πειραματισμού που θα έρχονταν στην χώρα μας τον Μάιο, για τις καθιερωμένες διακοπές τους σε ξενοδοχείο της Σταλίδας, ακύρωσαν το ταξίδι τους λόγω φόβου για τον κορωνοϊό.
«Είστε οι πρώτοι που το μαθαίνετε ότι δεν θα έρθουν οι Swingers...» είπε ο κ. Βλατάκης, εξηγώντας ότι οι ταξιδιώτες αυτοί δεν θα πάνε αλλού και ότι δεν θα ξανάρθουν για όλη τη χρονιά, λόγω των κινδύνων μετάδοσης που περιλαμβάνει η... ανταλλαγή υγρών. «Είμαι ωμός αλλά πρέπει να το ελαφρύνουμε... Υπάρχει τόση κατάθλιψη με όλα αυτά», συμπλήρωσε ο κ. Βλατάκης.

«Έχουμε συντριπτική ανάσχεση της ροής νέων κρατήσεων. Ήταν μεγάλη στην προηγούμενη επικοινωνία μας, τώρα έχει γίνει τεράστια. Άρχισαν οι ακυρώσεις για τη σεζόν ενώ είχαμε μέχρι τώρα ακυρώσεις για τους δύο πρώτους μήνες» πρόσθεσε ο Πρόεδρος Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Πρακτόρων. Αξίζε να σημειωθεί ότι η εξάπλωση της επιδημίας ανά την υφήλιο αναμένεται να προκαλέσει μεγάλη ζημιά στον τουρισμό πολλών χωρών, όπως π.χ. της Ιταλίας που εκτιμάται ότι θα χάσει πάνω από 7 δισ. ευρώ.

«Ένας διαφορετικός τυμπανιστής» || εκδόσεις Μεταίχμιο

«Ένας διαφορετικός τυμπανιστής», το πρώτο μυθιστόρημα του Αφροαμερικανού Γουίλιαμ Μέλβιν Κέλι (1937–2017), κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μετα...