«Μαρινέλλα - Ο Μύθος» στο ΚΠΙΣΝ


Στις 3 και στις 17 Φεβρουαρίου, στις 8 μ.μ., η Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος του Κέντρου Πολιτισμού Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) θα φιλοξενήσει τη μουσική παράσταση «Μαρινέλλα - Ο Μύθος».
Τη μοναδική ερμηνεύτρια θα σκηνοθετεί ο Γιώργος Νανούρης, ενώ ο Αλέξιος Πρίφτης θα διευθύνει τη Συμφωνική Ορχήστρα «Φιλαρμόνια».  Πάνω από έξι δεκαετίες κυριαρχεί στη σκηνή με την ερμηνεία, το πάθος και την εκφραστικότητά της ενώ οι παραστάσεις της είναι πάντα sold out.  Η Μαρινέλλα, πέρα από τη φωνή, το ταλέντο και τη θεατρικότητά της, δεν επαναπαύεται και συνεχώς αναζητά νέες καλλιτεχνικές προκλήσεις.
Στο ΚΠΙΣΝ παρουσιάζει μία ιδιαίτερη παράσταση, ένα μουσικό ταξίδι. Μέρος των εσόδων από τις συναυλίες θα διατεθεί για τους σκοπούς του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ - Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο», που γιορτάζει φέτος 30 χρόνια προσφοράς στα παιδιά και σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

Η Εβδομάδα Μόδας της Σαγκάης μετατέθηκε για τον Απρίλιο

Η Εβδομάδα Μόδας της Σαγκάης, με την παρουσίαση συλλογών Φθινόπωρο/Χειμώνας 2021 θα πραγματοποιηθεί από τις 6 έως τις 13 Απριλίου και όχι στ...