Έντονη κριτική δέχτηκαν τα Grammys 2020, για την παράλειψη αναφοράς στον Κιθ Φλιντ


Ήταν σίγουρα μια διοργάνωση που τα είχε όλα… Κυρίως όμως έντονη κριτική αφού οι διοργανωτές της τελετής απονομής των Grammys 2020 παρέλειψαν να αναφερθούν στον Κιθ Φλιντ και σε άλλους καλλιτέχνες στο αφιέρωμα στους εκπροσώπους της μουσικής βιομηχανίας  που πέθαναν  τη χρονιά που πέρασε.
Ο Κιθ Φλιντ πέθανε τον Μάρτιο του περασμένου έτους, που σημαίνει ότι πολλοί θαυμαστές περίμεναν να τον δουν μεταξύ των προσωπικοτήτων που εγκωμιάζονται στο παραδοσιακό βίντεο που μεταδίδεται κατά τη διάρκεια της τελετής απονομής των μουσικών βραβείων της  Ακαδημίας Τεχνών και Επιστημών Ηχογράφησης των ΗΠΑ .
Αλλά ο αρχηγός των Prodigy δεν συμπεριλήφθηκε στο αφιέρωμα -γεγονός που κάποιοι θεατές επέκριναν με σχόλια στα social media.
Απουσίασαν, επίσης, από το slide-show, ο τραγουδιστής και τραγουδοποιός Σκοτ Ουόλκερ, ο μουσικός Ντέιβιντ Μπέρμαν, ο ράπερ Bushwick Bill, ο στιχουργός Ρόμπερτ Χάντερ, ο μουσικός Μαρκ Χόλις και o Ranking Roger των General  Public.
Στην τελετή απονομής των Grammys κυριάρχησαν αφιερώματα στον Κόμπι Μπράιαντ, λίγες ώρες μετά τον τραγικό θάνατο του θρύλου του NBA σε συντριβή ελικοπτέρου.
Ο εκλιπών ράπερ Nipsey Hussle, ο οποίος κέρδισε δύο βραβεία μετά θάνατον, επίσης τιμήθηκε με ειδικό αφιέρωμα.

Ακρόπολη : Μαρμάρινη επιγραφή με τα ονόματα των Μανώλη Γλέζου και Απόστολου Σάντα

Πινακίδα με την αναγραφή των δύο ονομάτων του Μανώλη Γλέζου και του Απόστολου (Λάκη) Σάντα θα τοποθετηθεί στη βόρεια κλιτύ, στο σημείο από τ...