Η Ελευθερία Αρβανιτάκη ξεκινάει το μουσικό της ταξίδι στο «Π131»


H Ελευθερία Αρβανιτάκη συμπληρώνει φέτος σαράντα χρόνια δημιουργικής διαδρομής και το γιορτάζει παρουσιάζοντας τον ολοκαίνουριο δίσκο της, με τίτλο «Τα Μεγάλα Ταξίδια», σε μια σειρά εμφανίσεων στη μουσική σκηνή «Πειραιώς 131». 
Με τον συνθέτη της νέας της δισκογραφικής δουλειάς, Θέμη Καραμουρατίδη, πλάι της στη σκηνή, η σπουδαία ερμηνεύτρια θα διατρέξει το δικό της μεγάλο ταξίδι, γεμάτο τραγούδια όχι μόνο δικά της, αλλά και της παράλληλης μουσικής της διαδρομής. Τραγούδια που δε συμπεριλήφθηκαν στην προσωπική της δισκογραφία αλλά είχε την χαρά να ερμηνεύσει ως φιλική συμμετοχή σε δουλειές συναδέλφων, τραγούδια από την τηλεόραση, το θέατρο και τον κινηματογράφο που σφράγισε με την ερμηνεία της, και τραγούδια τρίτων που αγαπά και έχει επιλέξει να ερμηνεύει σε ζωντανές της εμφανίσεις, θα ντύσουν τις εμφανίσεις της τα Σάββατα 7, 14, 21 και 28 Μαρτίου, αλλά 4 Απριλίου, με ώρα έναρξης στις 10μμ.

«Το Τρίτο Στεφάνι» σε διαδικτυακές προβολές

  Η μεγαλύτερη θεατρική παραγωγή της χρονιάς, «Το Τρίτο Στεφάνι» του Κώστα Ταχτσή στο Θέατρο Παλλάς, με την υπογραφή του Κωνσταντίνου Μαρκου...