«...Για Πάντα»


Στη ρομαντική δραμεντί του Γιάννη Παπαδάκου, ο Πέτρος είναι ένας 35αρης επιτυχημένος σεφ και συλλέκτης βινυλίων, που ψάχνει τον εαυτό του σε εφήμερες σχέσεις και νυχτερινές εξορμήσεις. Η Ζωή είναι μία ρομαντική κοπέλα που σχεδιάζει και ράβει παιδικά κοστούμια και ενδιαφέρεται για μια σταθερή σχέση.
Οι δύο κόσμοι τους θα τεθούν υπό αμφισβήτηση όταν θα συναντηθούν, τυχαία, σε ένα βιβλιοπωλείο στο κέντρο της Αθήνας. Ωστόσο, ένας δυνατός έρωτας θα γεννηθεί και θα επηρεάσει τη ζωή τους. Για πάντα!
Παίζουν οι ηθοποιοί Γιάννης Τσιμιτσέλης, Κατερίνα Γερονικολού, Όλγα Δαμάνη, Χάρης Μαυρουδής, Ευγενία Σαμαρά, Πένυ Αγοραστού, Αντιγόνη Νάκα, Σπύρος Κυριάκος κ.ά.

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης υπογράφει και το σενάριο, το οποίο είναι βασισμένο στην ταινία «Issiz Adam» (2008) του Τσαγκάν Ιρμάκ, στην οποία ένας άντρας γνωρίζει τυχαία κι ερωτεύεται κεραυνοβόλα μια γυναίκα. Αυτοί οι δύο μοναχικοί άνθρωποι βρίσκουν λόγο ύπαρξης μέσα από αυτήν τη σχέση, χωρίς όμως να λείπουν και τα αναπάντεχα γεγονότα που θα τους φέρουν στα όριά τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

H Γκαλ Γκαντότ θα είναι η νέα κινηματογραφική Κλεοπάτρα

Η 35χρονη ηθοποιόςΓκαλ Γκαντότ αποκάλυψε ότι θα συνεργαστεί ξανά με τη σκηνοθέτιδα της ταινίας «Wonder Woman», Πάτι Τζένκινς, για ένα φιλμ μ...