Κριτική: Χρυσό βατόμουρο "Για Πάντα" στο σινεμά


Η Ιστορία ξεκινάει κάπως έτσι... O Πέτρος είναι ένας επιτυχημένος σεφ με άστατη αισθηματική ζωή και η Ζωή μια ρομαντική κοπέλα που ράβει παιδικά κουστούμια. Ξεκινούν μια ερωτική σχέση όλο πάθος, αλλά η άρνηση του πρώτου να δεσμευτεί μοιάζει με αξεπέραστο εμπόδιο.

ΘΕΤΙΚΑ:
Στα θετική της ταινίας συγκαταλέγονται η εξαιρετική ερμηνεία της Όλγας Ζαμάνη η οποία σώζει την ταινία με την ερμηνευτική της γκάμα αλλά και η Κατερίνα Γερονικολού η οποία αποδεικνύει ότι μπορεί με μεγάλη άνεση να ακροβατεί ανάμεσα σε θέατρο, τηλεόραση ή κινηματογράφο.  

ΑΡΝΗΤΙΚΑ:
Από την άλλη, η ερμηνευτική αδυναμία του κ Γιάννη Τσιμιτσέλη σε κάποιες δύσκολα ερμηνευτικά στιγμές είναι κάτι παραπάνω από έκδηλη... Όχι δεν κατάφερε να πείσει σαν σεφ ή σαν συλλέκτης βινυλίων ή σαν το σκοτεινό «κακό» παιδί. Κάτι έλειπε.. 
Ίσως αυτή η glossy καλογυαλισμένη αισθητική του σκηνοθέτη να μην άφηνε χώρο στο συναίσθημα, με αποτέλεσμα ακόμα και στα πιο ουσιαστικά μέρη της ταινίας να δίνεται έμφαση στο ντεκόρ και όχι στην ερμηνεία του ηθοποιού... 
Κανείς δεν μπορεί να κρίνει το ερμηνευτικό του ταλέντο. Εξάλλου έχει αποδείξει στο παρελθόν τις ερμηνευτικές του ικανότητες. Αλλά ας είμαστε ειλικρινείς... Αυτός ο ρόλος ΠΟΤΕ δεν του ταίριαξε! 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Η πιο θεατρική βιβλιοθήκη του κόσμου, σχεδιασμένη από τον Κένγκο Κούμα

«Ένα δωμάτιο χωρίς βιβλία είναι ένα σώμα χωρίς ψυχή» είπε ο Κικέρων και η γρανιτένια όψη του Μουσείου Πολιτισμού Kadokawa του Τόκιο δεν προε...