Η Σέριλ Κρόου σπάει την σιωπή της, για τον Μάικλ Τζάκσον


Η Σέριλ Κρόου μίλησε για την εμπειρία της ως ένας από τους τραγουδιστές που συνεργάζονταν με τον Μάικλ Τζάκσον, αποκαλύπτοντας ότι είχε «πολλές ερωτήσεις» σχετικά με τη συμπεριφορά του ποπ σταρ.
Η Κρόου εμφανίστηκε με τον Τζάκσον κατά τη διάρκεια της 18μηνης περιοδείας «Bad» στην δεκαετία του 1980 και αργότερα συμμετείχε και στο βίντεο για το «Dirty Diana».
Η τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι δεν παρακολούθησε το αμφισβητούμενο ντοκιμαντέρ «Leaving Neverland», το οποίο ασχολείται με τις πολλές καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση παιδιών από τον Τζάκσον, αλλά αναρωτιόταν για μερικά πράγματα που της φαίνονταν ότι ήταν πραγματικά παράξενα.
«Δεν έχω δει το ντοκιμαντέρ και δεν θέλω να το δω. Ήμουν κοντά σε μερικά πράγματα που νόμιζα ότι ήταν πραγματικά περίεργα και είχα πολλά ερωτήματα», είπε.
Η Κρόου μιλώντας πρόσφατα για τον Τζάκσον, είπε ότι θυμάται ένα από τα παιδιά, τον Τζέιμς Σαφέτσικ, το οποίο ήταν «σπουδαίο παιδί».
Ερωτηθείσα αν απόρησε ποτέ για το τι κάνουν τα μικρά παιδιά στην περιοδεία, απάντησε: «Νομίζω ότι ο Τζάκσον δεν το σχεδίαζε σκόπιμα, αλλά ήταν μέρος της αύρας του -αυτό ήταν σχεδόν απροσπέλαστο και σχεδόν εξωγήινο. Είμαι λυπημένη και τρελαμένη με πολλούς ανθρώπους. Νιώθω πως υπήρχε απλά ένα τεράστιο δίκτυο ανθρώπων που επέτρεψαν όλα αυτά να συνεχιστούν. Είναι απλά τραγικό».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Η πιο θεατρική βιβλιοθήκη του κόσμου, σχεδιασμένη από τον Κένγκο Κούμα

«Ένα δωμάτιο χωρίς βιβλία είναι ένα σώμα χωρίς ψυχή» είπε ο Κικέρων και η γρανιτένια όψη του Μουσείου Πολιτισμού Kadokawa του Τόκιο δεν προε...