Ο Σταύρος Ρωμανός & the Swingers στο Jazz Point από Σάββατο 08 Δεκεμβρίου και κάθε Σάββατο

Ποτέ στην Ελλάδα ένας jazz καλλιτέχνης δεν κατάφερε να διατηρηθεί σε τόσο υψηλό επίπεδο και για τόσο χρονικό διάστημα όσο ο Σταύρος Ρωμανός και οι ορχήστρες του. 12 χρόνια ασταμάτητης αναπαραγωγής της good old classic αμερικάνικης δισκογραφίας. 12 χρόνια εμφανίσεις στις μεγαλύτερες εκδηλώσεις της Ελλάδας. 12 χρόνια συνεργασίας με πάνω από 60 μουσικούς από την αφρόκρεμα της τζαζ της Αθήνας. Ο Ρωμανός ήταν, είναι και θα είναι ο καλύτερος και πιο ηχηρός εκπρόσωπος της μουσικής κληρονομιάς του Σινάτρα στην Ελλάδα.
His latest achievement after the Love Affair Big Band...? The Swingers...!
Η καλύτερη combo swing jazz band στην Ελλάδα φέτος μπαίνει στον 6ο χρόνο ύπαρξης και επιστρέφει για ακόμη μια φορά μόνο στο JazzPoint πριν από τα Χριστούγεννα με νέες δημιουργίες από τη κληρονομιά του Old Blue Eyes και όχι μόνο...!
Σε πρώτη εκτέλεση στην Ελλάδα τα In The Still Of The Night, Learning The Blues, Mambo Swing, How Do You Keep The Music Playing, The Count, It's Gotta Be Me, At This Moment και Caravan από το Whiplash...!!!
"We are not just singing folks... We are music story tellers!" και η ιστορία της μουσικής περνάει μέσα από τις μνήμες των ανθρώπων.

Μόνο στο JazzPoint κάθε Σάββατο από 8 Δεκεμβρίου και στις 22 Δεκεμβρίου special Christmas gifts... γιατι Χριστούγεννα χωρις Sinatra δεν είναι Χριστούγεννα!!!

Συμμετέχουν οι μουσικοί :
Trumpet Δημήτρης Παπαδόπουλος
Alto Sax Κωστής Βαζούρας
Alto Sax Κατερίνα Γεωργιάδου
Tenor Sax Λευτέρης Δερλός
Piano Γιάννης Παπαδόπουλος
Bass Περικλής Τριβόλης
Drums Δημήτρης Κακαβούλης


Info
Σάββατο 08 Δεκεμβρίου και κάθε Σάββατο
Doors open: 22:00
The show begins: 23:00

Τιμές:
10Ε είσοδος για το θέαμα (στο bar)
 8E είσοδος για θέαμα (στο lounge )

Ποτό: 7Ε
Κρασί: 6Ε
Μπύρα:6E
Μπουκάλι: από 30Ε

Jazz Point
Ακαδημίας 18, Σύνταγμα
phone 2109803398
mob.6942022500 (booking)


24ωρο συνεργαζόμενο parking (PARKING ZALOKOSTA -κλειστό) Κριεζώτου και Ζαλοκώστα 8, με 30% έκπτωση τις ώρες του Live.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Τζορτζ Κλούνεϊ: Τα Γλυπτά του Παρθενώνα πρέπει να επιστραφούν στην Ελλάδα

Υπέρ της επιστροφής των Γλυπτών του Παρθενώνα τάσσεται με νέα παρέμβασή του ο Τζορτζ Κλούνεϊ. Η παρέμβαση του 59χρονου Αμερικανού ηθοποιού α...