Ο διεθνούς φήμης βραβευμένος Έλληνας σαξοφωνίστας και συνθέτης της τζαζ Δημήτρης Βασιλάκης για δύο εμφανίσεις στο Jazz Point.

Ο Δημήτρης Βασιλάκης διεθνούς φήμης βραβευμένος σαξοφωνίστας, συνθέτης και πανεπιστημιακός με εμφανίσεις σε Birdland, Lincoln Center Dizzy’ s, Ronnie Scott’ s, Yale, Smithsonian, που πρόσφατα παρουσίασε την "Τζαζ Δημοκρατία" στον ΟΗΕ για την διεθνή μέρα της τζαζ, στο Democracy Forum των New York Times και στο Singularity Summit Greece ως ερευνητής σε τζαζ και τεχνητή νοημοσύνη, στις 30 Νοεμβρίου και στις  30 Δεκεμβρίου θα βρίσκεται on stage στο Jazz Point για δύο μοναδικές εμφάνισεις!

30 Νοεμβρίου Dimitris Vassilakis αφιέρωμα στις Ella Fitdzerald & Sarah Vaughan

Με τίτλο “bits of Sonny & Trane” αναφορά στους δύο μεγάλους σαξοφωνίστες της τζαζ Sonny Rollins και John Coltrane παίζοντας μαζί με τον γιο του Νέστορα στο τενόρο σαξόφωνο και τους έμπειρους και δυναμικούς Μάνο Σαριδάκη και Γιώργο Πολυχρονάκο.

Dimitri & Nestoras Vassilakis saxes
Manos Saridakis keys
George Polyhronakos drums

30 Δεκέμβρη Dimitris Vassilakis αφιέρωμα στις Ella Fitdzerald & Sarah Vaughan


Ένα αφιέρωμα σε δύο κορυφαίες γυναικείες φωνές τις Ella Fitdzerald and Sarah Vaughan μαζί με την μοναδική φωνή της Σάσσας Παπαλάμπρου και τους εξαιρετικούς μουσικούς Μάνο Σαριδάκη και Γιώργο Πολυχρονάκο.

Συμμετέχουν οι μουσικοί : Μάνος Σαριδάκης και Γιώργος Πολυχρονάκος.
Φωνή :  Σάσσα  Παπαλάμπρου
Tο trailer και η playlist από την πρόσφατη παρουσίασή του “Jazz Democracy” στα Ηνωμένα Έθνη για την διεθνή ημέρα της τζαζ 30 Απριλίου 2018.
Dimitri Vassilakis Jazz Democracy at the United Nations Trailer

Μόνο στο JazzPoint την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου και την Κυριακή 30 Δεκεμβρίου ο διεθνούς φήμης σαξοφωνίστας DIMITRIS VASSILAKIS!


Info
“bits of Sonny & Trane”
Παρασκευή 30 Νοεμβρίου
Doors open: 22:00
The show begins: 23:00


Αφιέρωμα στις Ella Fitdzerald & Sarah Vaughan”
Κυριακή 30 Δεκεμβρίου
Doors open: 22:00
The show begins: 23:00

Τιμές:
6Ε είσοδος για το θέαμα

Ποτό: 7Ε
Κρασί: 6Ε
Μπύρα:6E
Μπουκάλι: από 30Ε

Jazz Point
Ακαδημίας 18, Σύνταγμα
phone 2109803398
mob.6942022500 (booking)

24ωρο συνεργαζόμενο parking (PARKING ZALOKOSTA -κλειστό) Κριεζώτου και Ζαλοκώστα 8, με 30% έκπτωση τις ώρες του Live.Δεν υπάρχουν σχόλια

Τζορτζ Κλούνεϊ: Τα Γλυπτά του Παρθενώνα πρέπει να επιστραφούν στην Ελλάδα

Υπέρ της επιστροφής των Γλυπτών του Παρθενώνα τάσσεται με νέα παρέμβασή του ο Τζορτζ Κλούνεϊ. Η παρέμβαση του 59χρονου Αμερικανού ηθοποιού α...