ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2018

Η Τέιλορ Σουίφτ γράφει τη δική της ιστορία στα American Music Awards

Τη δική της ιστορία στα American Music Awards (AMAs) έγραψε η Τέιλορ Σουίφτ, αφού κατέκτησε το ρεκόρ της «γυναίκας καλλιτέχνη με τα περισσότερα βραβεία» στην ιστορία του θεσμού. 
Η τελετή πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης στο Microsoft Theatre στο Λος Άντζελες και η νεαρή ποπ σταρ ήταν εκείνη που άνοιξε τη βραδιά. Επίσης, κατά την παραλαβή του τέταρτου βραβείου της, δεν παρέλειψε να στείλει το πολιτικό της μήνυμα, με αποδέκτη τον Ντόναλντ Τραμπ. Άλλωστε, η Σουίφτ τον τελευταίο καιρό έχει εξελιχθεί σε μία πολιτική φωνή της Αμερικής, με μεγάλη επιρροή στο κοινό των νέων.
Η Σουίφτ ανέβηκε στη σκηνή των μουσικών βραβείων μετά από τρία χρόνια και άνοιξε την τελετή απονομής των American Music Awards 2018 τραγουδώντας το «I Did Something Bad».
Στη βραδιά αποδόθηκε φόρος τιμής στη «βασίλισσα της soul», Αρίθα Φράνκλιν, με βίντεο και μουσικό αφιέρωμα στην καριέρα και την κληρονομιά της τραγουδίστριας που έφυγε από τη ζωή, το καλοκαίρι.
Στη σκηνή ανέβηκαν και τραγούδησαν, μεταξύ άλλων, οι Jennifer Lopez, Cardi B με Bad Bunny και J Balvin, Mariah Carey, Carrie Underwood, Τwenty Οne Pilots.


Share this:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2014 AthensIn. Designed by OddThemes