ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2018

Halloween διάθεση στην καρδιά της Αθήνας

Τα τελευταία χρόνια η Αθήνα τιμάει δεόντως το Halloween και φέτος τα venues είναι περισσότερα από ποτέ! Μπορείς να τσεκάρεις παρακάτω τα events της Αθήνας που ταιριάζουν περισσότερο στη δική σου προσωπικότητα!!

Cantina Social: «All Things Dark: Ten Year Anniversary», 31 Οκτωβρίου
Φέτος, το «All Things Dark» απλώνεται στο σκοτεινό αίθριο του «Cantina Social» και καλεί όλα τα πλάσματα της νύχτας σε ένα φόντο στο κόκκινο του αίματος, όπου η φαντασία και ο ερωτισμός φλερτάρουν με τον τρόμο και το υπερφυσικό, με εντυπωσιακά fashion performances, drag acts, σπάνιες μικρού μήκους ταινίες τρόμου, DJ sets και χορό σε μια βραδιά όπου όλα επιτρέπονται. (είσοδος δωρεάν, έναρξη 9μμ)
Διεύθυνση: Λεωκορίου 8, Ψυρρή

6 d.o.g.s.: «Spooktacular Halloween», 31 Οκτωβρίου
Ανήμερα του Halloween, το 6 d.o.g.s. συγκεντρώνει το ενδιαφέρον με το «Spooktacular Halloween», που θα δει τις #μόνο_ντέκα και την remixer Matina Sous Pous να εναλλάσσουν μουσικές, τρομακτικούς κλόουν να μοιράζουν ανατριχίλες και την attrattivo στο Horror Photo Booth να βραβεύει το καλύτερο κοστούμι. (είσοδος δωρεάν, έναρξη 9μμ)
Διεύθυνση: Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι

Ρομάντσο: «Twin Peaks», 31 Οκτωβρίου
Ποιος σκότωσε τη Laura Palmer; Το Ρομάντσο σας καλεί να βρείτε την απάντηση και μεταμορφώνει τον χώρο του σε ένα δωμάτιο-παγίδα, απειλώντας μας ότι, όταν τελειώσει η βραδιά, κανείς δεν θα μπορεί να επιστρέψει στην κανονική του ζωή! Οι George Dimitrakopoulos, Roman & Saradis και Morah θα αναλάβουν τα spooky tunes. (είσοδος δωρεάν, έναρξη 10μμ)
Διεύθυνση: Αναξαγόρα 3-5, Ομόνοια

Hard Rock Café: «Day of the Dead», 31 Οκτωβρίου & «Lil’ Monsters Halloween», 3 Νοεμβρίου
Το «Hard Rock Cafe» θα μεταμφιεστεί και θα χτυπήσει διπλά, με ενήλικο «Day of the Dead» πάρτι στη γεύση των Halloween cocktails που θα σερβίρει το bar κληρώνοντας διπλές προσκλήσεις για το γειτονικό Μουσείο Ψευδαισθήσεων, αλλά και παιδικό «Lil’ Monsters Halloween» με facepainting, χειροτεχνίες και trick-or-treat γλυκίσματα. (είσοδος ελεύθερη, dj set από τις 8μμ για το ενήλικο πάρτι)
Διεύθυνση: Αδριανού 52, Μοναστηράκι


Share this:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2014 AthensIn. Designed by OddThemes