ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2018

To βρετανικό συγκρότημα The Cure έρχεται στην Αθήνα

To βρετανικό συγκρότημα The Cure έρχεται στην Αθήνα στα πλαίσια του Ejekt Festival.   Η ανακοίνωση έγινε από τους διοργανωτές του Φεστιβάλ, που φέτος γιορτάζουν τα 15 του χρόνια. 
Η μεγάλη βραδιά, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Eject Festival, έχει οριστεί στην πλατεία Νερού στις 17 Ιουλίου 2019.
Το Φεστιβάλ πληροφόρησε ότι θα δώσει σύντομα περισσότερες πληροφορίες για τη συναυλία, ανεβάζοντας παράλληλα το εμβληματικό «Boys Don’t Cry» και γράφοντας στη λεζάντα «We couldn’t have imagined a better way to celebrate our 15th anniversary».
Το γκρουπ έχει έρθει στο παρελθόν ξανά στην Ελλάδα. Στις αρχές της δεκαετίας του ’80 ο σκοτεινός τους ήχος τους καθιέρωσε στο γκόθικ ροκ είδος.
Ξεκίνησαν στα τέλη της δεκαετίας του ’70 κυκλοφορώντας τον πρώτο δίσκο τους, «Three Imaginary Boys» (1979). 
Η δημοτικότητά τους αυξανόταν καθώς περνούσε η δεκαετία και, πιο συγκεκριμένα, στις Ηνωμένες Πολιτείες τα τραγούδια «Just Like Heaven», «Lovesong» και το «Friday I'm In Love» εισήχθηκαν στο Billboard Hot 100 chart. Στις αρχές της δεκαετίας του ’90, οι  Cure ήταν ένα από τα δημοφιλέστερα εναλλακτικής ροκ συγκροτήματα του κόσμου.
Μέχρι το 2004, υπολογίζεται ότι είχαν πουλήσει 27 εκατομμύρια άλμπουμ -13 στούντιο άλμπουμ και πάνω από 30 singles, ενώ από το 2010 δουλεύουν στο 14ο άλμπουμ τους.

To περασμένο καλοκαίρι οι  Cure γιόρτασαν τα σαράντα τους χρόνια με μια μεγάλη συναυλία στο Χάιντ Παρκ στο Λονδίνο.

Share this:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2014 AthensIn. Designed by OddThemes