ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2018

Το πρώτο Sales Seminar για ξενοδόχους είναι γεγονός!

Οι ειδικοί στην τουριστική ανάπτυξη ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μια σειρά δωρεάν εκπαιδευτικών σεμιναρίων για ξενοδόχους.
Στη Νάξο, την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου, και στη Πάρο την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου, θα παρουσιαστούν τα πρώτα σεμινάρια επιμόρφωσης και ενημέρωσης ξενοδόχων που διοργανώνουν πέντε σημαντικοί επαγγελματίες του ελληνικού τουρισμού.
Η Aqua Vista Hotels, πρωτοπόρος στη διαχείριση ξενοδοχειακών μονάδων, η WebHotelier, που εξειδικεύεται σε τεχνολογικά συστήματα που αφορούν τον τουρισμό, η Marinet που ασχολείται με την online παρουσία ενός ξενοδοχείου, η καινοτόμα εικαστική πλατφόρμα #Rest@rt Contemporary Art Platform που ειδικεύεται στον Πολιτιστικό Τουρισμό και το DNA Travel που ειδικεύεται στις βιωματικές περιηγήσεις συνεργάζονται και οργανώνουν μια σειρά επιμορφωτικών σεμιναρίων σε διάφορους προορισμούς της Ελλάδας, στα οποία θα μοιραστούν με τους συμμετέχοντες την πείρα, την εξειδίκευση και την έμπνευσή τους.
Στόχος των δυναμικών επαγγελματιών που ενώνουν τις δυνάμεις τους είναι να μοιραστούν τη γνώση και την εμπειρία τους, με ξενοδόχους που ψάχνουν νέους τρόπους για να διαφοροποιηθούν από τον ανταγωνισμό και να αυξήσουν το κέρδος τους.
Εκ μέρους της Aqua Vista Hotels, η κυρία Σοφία Ματζουράνη θα προσφέρει σε ιδιοκτήτες και διευθυντές ξενοδοχείων την ευκαιρία να μάθουν περισσότερα για τη σημασία της δημιουργίας ενός brand το οποίο θα ξεχωρίσει από τον ανταγωνισμό και θα εκτοξεύσει τα κέρδη παρουσιάζοντας επιτυχημένα case studies του Ομίλου. Ο κύριος Βίκτωρας Μάτσας και η κυρία Στέλλα Τσαντήλα, της WebHotelier θα μιλήσουν για τις νέες τεχνολογίες για απευθείας online κρατήσεις στα ξενοδοχεία. Ο κύριος Αλέξανδρος Δαμίγος εκπροσωπώντας τη Marinet θα αναλύσει τα εργαλεία Orange Cloud PMS, Hotelier CMS & RateParity.com για την αύξηση των απευθείας κρατήσεων.
Η κυρία Κέλλυ Αθανασιάδου από την #Rest@rt Contemporary Art Platform θα αναπτύξει τον ρόλο του Πολιτιστικού Τουρισμού σαν ένα αποτελεσματικό εργαλείο, ώστε μια μονάδα να κερδίσει τον ανταγωνισμό και επίσης να μεγιστοποιήσει το guest experience του πελάτη της.
Τέλος, ο κύριος Ιάκωβος Σαχάς του DNA Travel θα μοιραστεί την εμπειρία του σχετικά με τα πλεονεκτήματα που αποκτά ένα ξενοδοχείο προσφέροντας στους επισκέπτες του εναλλακτικές βιωματικές εμπειρίες που παρουσιάζουν την τοπική κουλτούρα.
Το εναρκτήριο Sales Seminar θα πραγματοποιηθεί στις 21 Σεπτεμβρίου 2018 στη Νάξο στα γραφεία της Ένωσης Ξενοδόχων Νάξου, η οποία είναι συνδιοργανωτής της δράσης, στις 17:00. Θα ακολουθήσει στις 28 Σεπτεμβρίου η Πάρος στην Αίθουσα “Αρχίλοχος” στις 17:00 και οι επόμενοι προορισμοί Ρόδος και Σαντορίνη, σε ημερομηνίες που θα ανακοινωθούν προσεχώς.
Η συμμετοχή είναι δωρεάν για όλους τους ξενοδόχους και επαγγελματίες του τουρισμού.
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την Οργανωτική Επιτροπή τηλ. 6942560757 info@sales-seminar.info



Share this:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2014 AthensIn. Designed by OddThemes