ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2018

Το διαδραστικό musical “ΑLICE” του ARMANI MUSICAL THEATER CENTER το ταξίδι του στο θέατρο ΟLVIO

Το ARMANI MUSICAL THEATER CENTER του ΑΝΤΟΝΙΟ ΑΡΜΑΝΙ με πλούσιο βιογραφικό και συνεργασίες όπως Andrew Lloyd Webber και Franco Zeffirelli παρουσιάζει την υψηλής αισθητικής μουσικοθεατρικοχορευτική, διαδραστική παράσταση για παιδιά «ALICE» σε σκηνοθεσία της βραβευμένης και με πολλές παιδικές παραστάσεις στο ενεργητικό της, Μαρίας Κατσιώνη, βασισμένη στο κλασικό μυθιστόρημα του Lewis Carroll Alice s adventures in Wonderland (η Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων), σ΄ ένα από τα πιο σύγχρονα θέατρα της Αθήνας το ΟLVIO που βρίσκεται Ιερά οδός 67 & Φαλαισίας 7, Βοτανικός.
Το Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2018 θα παρουσιαστεί από τους συντελεστές της παράστασης διαδραστική performance ΕΚΠΛΗΞΗ στην πλατεία Συντάγματος και σε ώρα που θα ανακοινωθεί εγκαίρως με νέο δελτίο τύπου.

  Η μουσικοθεατρικοχορευτική –παράσταση    ALICE απευθύνεται σε μαθητές / μαθήτριες της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης καθώς και σε συλλόγους κι έχει στόχο, όχι μόνο να ψυχαγωγήσει, αλλά και να εμφυσήσει στα παιδιά μηνύματα για την ενηλικίωση, καθώς και να τα εντάξει στη διάδραση μιας παράστασης, καθώς κατά τη διάρκεια της η Αlice και η παρέα της βάζουν ερωτήσεις στα παιδιά και τα παιδιά πολλές φορές θα αποφασίσουν για το τι θα γίνει παρακάτω!!!!!!!
Οι ηθοποιοί μας χορεύουν, τραγουδούν και μεταμορφώνονται συνέχεια, χαρίζοντας ένα ταξίδι διαφυγής στα παιδιά, τα οποία θα εντυπωσιαστούν από τα videos της παράστασης, τα ειδικά εφέ και τα χειροποίητα, με ανακυκλώσιμα υλικά, κοστούμια της.
Η παράσταση όντας διαδραστική, στοχεύει να νιώσουν τα παιδιά ότι, όσο κι αν ο σημερινός κόσμος φαντάζει κάποιες φορές στα μάτια τους έως και παρανοϊκός, η προσωπικότητα τους είναι εκείνη που μπορεί να τον αντιμετωπίσει και να τον κερδίσει. Έτσι τα παιδιά μαζί με την Alice θα βγουν στο φως σε ένα μεγάλο πάρτι!!! δικαιώνοντας τα παιδιά όλου του κόσμου, τα παιδιά μας!
Λίγα λόγια για την υπόθεση:
Η Alice  είναι ένα κορίτσι λίγο πριν την εφηβεία. Βρισκόμαστε στο πάρτυ γενεθλίων της Αlice που είναι απελιπιστικά βαρετό γιατί δεν υπάρχει κανένα παιδί. Έτσι η Alice αναγκάζεται να διαφύγει σε μια κουνελότρυπα, ακολουθώντας έναν κομψό κούνελο και να προσγειωθεί σ έναν παράξενο κόσμο, όπου θα έρθει αντιμέτωπη με… (Η Alice δε μας αφήνει να αποκαλύψουμε περισσότερα, γιατί πρέπει να την ακολουθήσουν και να τη βοηθήσουν μόνο ΠΑΙΔΙΑ!)
Μας αποκαλύπτει όμως τους συντελεστές της παράστασης:
Συμμετέχουν οι ηθοποιοί: Κατερίνα Γρηγορίου // Νάγια Δούκα // Μαρία Παπαγεωργίου // Joanna Ntousopoulos // Μαγδαληνή Αγιομαυρίτη // Ελένη Κόρδα // Μιχαήλ Άγγελος Δρόσος // Έλενα Βαρσάμη // Ηλιάνα Δούκα // Έλενα Γαβρά.
Καλλιτεχνική διεύθυνση & διασκευή τραγουδιών: ΑΝΤΟΝΙΟ ΑΡΜΑΝΙ
Σκηνοθεσία & διασκευή κειμένου: Μαρία Κατσιώνη
Κινησιολογία – Χορογραφίες: Γεωργία Καραμέρου
Multimedia Artist: Angie Sklavenitis
Σχεδίαση κουστουμιών: Άννα Σούρα και Άννα Σοφία Τάμπλερ
Make up: Freddy | Make up stage
Υπεύθυνος επικοινωνίας: Δημήτρης Λαζάρου

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Θέατρο OLVIO
Ιερά Οδός 67 & Φαλαισίου 7,
Βοτανικός, 118 55
Τηλ: (+30) 210 3414118

Παραστάσεις:
Για το μήνα Οκτώβριο, τις Κυριακές 7, 14, 21, 28/10 και
ώρα 3μ.μ.
ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ: 6 ευρώ
ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 60 λεπτά με διάλειμμα. 
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ – ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΣΧΟΛΕΙΑ, ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ και ΟΜΑΔΕΣ: http://www.olviotheater.gr/
Δημήτρης Λαζάρου, τηλ. 6953001309, e-mail: repdla@hotmail.com & dimitriolazarou@gmail.com
Μαρία Κατσιώνη, τηλ. 6948588094

Share this:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2014 AthensIn. Designed by OddThemes