Ο θερινός κινηματογράφος «Στέλλα» στην Κυψέλη, ανοίγει ξανά


Έπειτα από 8 χρόνια, ο δημοτικός κινηματογράφος «Στέλλα» ανοίγει σήμερα, Πέμπτη 19 Ιουλίου, ξανά τις πόρτες του. Την διαχείριση του ιστορικού θερινού έχει αναλάβει η εταιρεία διανομής «Weird Wave», που έχει την έδρα της στην περιοχή της Κυψέλης.  
Πρόκειται για τον πρώτο θερινό που αναβιώνει η «Weird Wave», και τον τρίτο κινηματογράφο συνολικά, μετά τον θρυλικό «Άστορ» στο κέντρο της Αθήνας που εγκαινιάστηκε το 2015 και τον «Ανδόρα» στους Αμπελόκηπους που ξανάρχισε να λειτουργεί την άνοιξη του 2018. 

Ο κινηματογράφος «Στέλλα» αποτελεί συνέχεια του «Πιγκάλ» που άνοιξε το 1969 και λειτούργησε ανελλιπώς για 21 καλοκαίρια, μέχρι το 1989. Μετονομάστηκε σε δημοτικός κινηματογράφος «Στέλλα» το 1992, όταν ξανάνοιξε από τον δήμο Αθηναίων, και έκλεισε τις πόρτες του το 2010.   Ο κινηματογράφος «Στέλλα» επιστρέφει πιο «πράσινος» από ποτέ, ανανεωμένος -με 220 καθίσματα και διάσπαρτα τραπεζάκια- και έτοιμος να υποδεχτεί παλιούς θαμώνες και νέους σινεφίλ εκεί που ήταν πάντα, στο νούμερο 34 της οδού Τενέδου, στην Φωκίωνος Νέγρη. 

Για την πρώτη εβδομάδα λειτουργίας (19-25 Ιουλίου), το πρόγραμμα έχει διαμορφωθεί ως εξής: «Ο Πρόεδρος», του Σαντιάγκο Μίτρε» με τον Ρικάρντο Νταρίν στον πρωταγωνιστικό ρόλο: Πέμ. – Κυρ.: 20.50 – 23.00 Δευ. – Τετ.: 23.00 
«Ξενοδοχείο για τέρατα 3: Ώρα για διακοπές» (μεταγλ.) του Γκέντι Ταρτακόφσκι: Δευ. – Τετ.: 20.50
Γενική είσοδος: 7 ευρώ, κάθε Τρίτη & Τετάρτη: 5 ευρώ  

Δεν υπάρχουν σχόλια

Η παράσταση «Commun» της ομάδας Creo Dance Company στο θέατρο Πόρτα

Η παράσταση «Commun» της ομάδας Creo Dance Company, μετά την πρεμιέρα της στη Δανία, έρχεται για πρώτη φορά στις οθόνες on demand από τη σκη...