«Αόρατη κλωστή» σε μια απρόσμενη ερωτική ιστορία

Υποψήφιο για έξι Όσκαρ, το δράμα του Πολ Τόμας Άντερσον, με τη μουσική του Τζόνι Γκρίνγουντ των Radiohead, είναι μια απρόσμενη ερωτική ιστορία, που αποτυπώνει ατμοσφαιρικά την προσπάθεια δύο ανθρώπων να γνωρίσουν ο ένας τον άλλον, προσπαθώντας να επιβληθούν στα ένστικτά τους, αλλά και να επιβάλλει ο καθένας τους δικούς του όρους.

Οι Ντάνιελ Ντέι Λιούις, Λέσλι Μάνβιλ, Καμίλα Ράδερφορντ, Βίκι Κριπς και Ρίτσαρντ Γκρέιαμ μάς μεταφέρουν στο μεταπολεμικό Λονδίνο της δεκαετίας του ’50, όπου ένας ιδιόρρυθμος σχεδιαστής ρούχων κυριαρχεί στον χώρο της βρετανικής υψηλής ραπτικής. Πολλές γυναίκες περνούν εφήμερα από τη ζωή του. Η μόνη σταθερή είναι η αδερφή του, μέχρι τη στιγμή που γνωρίζει τυχαία μια κοπέλα, η οποία γίνεται ερωμένη και μούσα του. Όμως, ο έρωτας του γι’ αυτήν τον τρομοκρατεί, καθώς ταράζει την απόλυτα ελεγχόμενη και προγραμματισμένη ζωή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Πέθανε ο διάσημος ράπερ DMX

Ο Αμερικανός ράπερ και ηθοποιός Ερλ Σίμονς, γνωστός με το καλλιτεχνικό όνομα DMX ή Dark Man X, πέθανε, την Παρασκευή, σε ηλικία 50 ετών σε ν...