Ίαν ΜακΚέλεν : «Γνωρίζω πολλές ηθοποιούς που προσφέρουν σεξ για έναν ρόλο»

Ο σερ Ίαν ΜακΚέλεν έρχεται ν' αποδομήσει και άλλο τον "υπέροχο" πλανήτη του Χόλιγουντ δηλώντας ότι γνωρίζει πολλές ηθοποιούς που στην αρχή της καριέρας τους ήταν διατεθειμένες να προσφέρουν σεξ σε πεινασμένους σκηνοθέτες προκειμένου να κερδίσουν έναν κινηματογραφικό ρόλο.
Ο Βρετανός ηθοποιός μιλώντας στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, αφού επικρότησε τη στάση των πολυάριθμων θυμάτων σεξουαλικής παρενόχλησης στο Χόλυγουντ που μίλησαν για την εμπειρία τους, είπε: «Οι άνθρωποι πρέπει να κατονομάσουν και μερικές φορές είναι πολύ δύσκολο για τα θύματα να το κάνουν αυτό. Ελπίζω ότι θα περάσουμε μία περίοδο που θα βοηθήσει στην εξέλιξη του φαινομένου.
Από τη δική μου εμπειρία, όταν ξεκίνησα να δουλεύω στις αρχές της δεκαετίας του ’60, ο σκηνοθέτης του θεάτρου στο οποίο δούλευα, μου έδειξε κάποιες φωτογραφίες που του έδωσαν γυναίκες, οι οποίες ήθελαν δουλειά... κάποιες από αυτές είχαν στο κάτω μέρος της φωτογραφίας ''DRR'' - directors’ rights respected: Με άλλα λόγια, αν μου δώσεις μια δουλειά, μπορείς να κάνεις σεξ μαζί μου».
Ο βραβευμένος ηθοποιός τόνισε ότι θα πρέπει να είναι όλοι ιδιαιτέρως προσεκτικοί σχετικά με τις κατηγορίες αυτές προσθέτοντας: «Δεν νομίζω τίποτα άλλο παρά μόνο ότι από τις αποκαλύψεις αυτές θα προκύψει κάτι καλό, αν και κάποιοι κακώς κατηγορούνται, υπάρχει και η άλλη πλευρά».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Η παράσταση «Commun» της ομάδας Creo Dance Company στο θέατρο Πόρτα

Η παράσταση «Commun» της ομάδας Creo Dance Company, μετά την πρεμιέρα της στη Δανία, έρχεται για πρώτη φορά στις οθόνες on demand από τη σκη...