ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κυριακή 27 Αυγούστου 2017

Τρίτος κύκλος για την επιτυχημένη σειρά «Stranger things» του Netflix

Οι δημιουργοί της επιτυχημένης «Stranger things» αποκάλυψαν πως θα υπάρχει συνέχεια μέσω τρίτου κύκλου.
Πριν προβληθεί ο δεύτερος κύκλος της σειράς του Netflix τον ερχόμενο Οκτώβριο, οι δημιουργοί της, τα αδέρφια Matt και Ross Duffer, ανακοίνωσαν πως το «Stranger things»  θα επιστρέψει για έναν ακόμα κύκλο επεισοδίων.
«Σκεφτόμαστε να είναι μια σειρά τεσσάρων σεζόν και, μετά, τέλος. Πρέπει απλά να προσαρμόσουμε την ιστορία. Ωστόσο, δεν γνωρίζουμε αν μπορούμε να δικαιολογούμε το οτιδήποτε κακό συμβαίνει στα παιδιά μια φορά τον χρόνο» δήλωσαν στο Vulture οι δημιουργοί της επιτυχημένης σειράς.
Ο πρώτος κύκλος εστιάζει στην εξαφάνιση ενός νεαρού αγοριού και την εμφάνιση ενός ψυχοκινητικού κοριτσιού, που βοηθά τους φίλους του στην αναζήτησή τους, ενώ ο μεγαλύτερος αδελφός του αγοριού, η μητέρα του και ο αρχηγός της αστυνομίας της πόλης ξεκινούν τη δική τους έρευνα.
Η ιστορία εκτυλίσσεται στη φανταστική πόλη Χόκινς της Ιντιάνα και αποτελεί φόρο τιμής στη δεκαετία του 1980 και της ποπ κουλτούρας. Οι δημιουργοί εμπνεύστηκαν, μεταξύ άλλων, από έργα των Στίβεν Σπίλμπεργκ, Τζον Κάρπεντερ και Στίβεν Κινγκ.

Ο δεύτερος κύκλος, εννέα επεισοδίων, του «Stranger things» θα κάνει πρεμιέρα στις 27 Οκτωβρίου αποκλειστικά στο Netflix.

Share this:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2014 AthensIn. Designed by OddThemes