Ο Johnny Depp επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη με τους «Πειρατές της Καραϊβικής»

Ο Johnny Depp επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη με το ρόλο του θρυλικού Τζακ Σπάροου στην νέα ταινία «Οι Πειρατές της Καραϊβικής: H εκδίκηση του Σαλαζάρ».
H ιστορία βρίσκει τον άτυχο καπετάνιο Τζακ με τους ανέμους της συμφοράς να φυσούν κατά πάνω του, όταν ναυτικοί - φαντάσματα με αρχηγό τον τρομακτικό καπετάνιο Σαλαζάρ, τον οποίο υποδύεται ο Javier Bardem, το σκάνε από το Τρίγωνο του Διαβόλου με σκοπό να σκοτώσουν κάθε πειρατή στη θάλασσα.
H μόνη ελπίδα να σωθεί ο Τζακ είναι η θρυλική τρίαινα του Ποσειδώνα. Για να την βρει, θα χρειαστεί να συνεργαστεί με την Carina Smyth (Kaya Scodelario), μια πανέξυπνη και όμορφη αστρονόμο και τον Henry (Brenton Thwaites), έναν ξεροκέφαλο νεαρό ναυτικό της Βασιλικής Ναυτικής Ακαδημίας.
Στο τιμόνι του «Νεκρού Γλάρου», του θλιβερά μικρού και σκοροφαγωμένου πλοίου του, ο Τζακ αγωνίζεται να αλλάξει τη δυσοίωνη μοίρα του, αλλά και να σώσει τη ζωή του από τον πιο επικίνδυνο και μοχθηρό εχθρό που αντιμετώπισε ποτέ.
Σταθεροί, όπως πάντα, στο καστ της ταινίας είναι οι Geoffrey Rush ως Κάπτεν Μπαρμπόζα, Orlando Bloom ως Γουίλ Τέρνερ και Kevin McNally ως Τζόσαμι Γκιμπς.   Νέα πρόσωπα θα αποτελέσουν οι Brenton Thwaites (σε βασικό ρόλο),  Kaya Scodelario και  o Sir Paul McCartney.
Η νέα ταινία με τους «Πειρατές της Καραϊβικής» αναμένεται να κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες των ΗΠΑ, του Ηνωμένου Βασιλείου και της Αυστραλίας στις 26 Μαΐου.Δεν υπάρχουν σχόλια

«Το φιλί» του Ηλία Παπαηλιάκη στην πλατεία Αυδή

Η Αθήνα συνιστά τον πυρήνα των δράσεων του Ιδρύματος Ωνάση: ο συνδυασμός πόλης και πολιτισμού, ο πολίτης ως δημιουργός και ο δημιουργός ως π...