ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2017

Η ταινία «Ghost in the Shell» σύντομα στους κινηματόγραφους

Η ταινία «Ghost in the Shell» θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 31 Μαρτίου 2017.
Το δεύτερο τρέιλερ της αμερικανικής κινηματογραφικής διασκευής ενός από τα διασημότερα manga comics στην ιστορία, του «Ghost in the Shell» (Φάντασμα στο κέλυφος), με πρωταγωνίστρια την Scarlett Johansson, έδωσαν στη δημοσιότητα τα στούντιο της Paramount Pictures.
Στο νέο τρέιλερ, η Major, χαρακτήρας που υποδύεται η Scarlett Johansson, και μια ένοπλη ομάδα εισβάλλουν σε ένα μισοσκότεινο δωμάτιο, όπου η μορφή ενός άντρα διαλύεται σαν να είναι από άμμο σε κλεψύδρα. «Είδα κάποιον εκεί κάτω» λέει η Major, «δεν ήταν άνθρωπος».

Μόνο θραύσματα του παρελθόντος της θυμάται η Major. Θυμάται, όμως, την εμπειρία θανάτου που είχε κατά τη διάρκεια μιας «επίθεσης» και την ανασύστασή της, μετά, σε ένα ον κατά το ήμισυ άνθρωπο και κατά το ήμισυ cyborg. Στο φινάλε του τρέιλερ, η πρωταγωνίστρια αιχμαλωτίζεται από μια απειλητική παρουσία, που της δίνει μια πιο σκοτεινή εκδοχή… «Δεν σου έσωσαν τη ζωή… στην έκλεψαν».

Μοναδικό υβρίδιο ανθρώπου και ρομπότ
Η ιστορία που σχεδίασε ο Masamune Shirow, παρακολουθεί τις περιπέτειες της Major (Motoko Kusanagi), η οποία είναι ένα μοναδικό υβρίδιο ανθρώπου και ρομπότ. Ηγείται της επίλεκτης ομάδας κρούσης Section 9, που έχει ως σκοπό να αντιμετωπίζει τους πιο επικίνδυνους cyber εγκληματίες και εξτρεμιστές.

Η Major θα έρθει αντιμέτωπη με μία τρομοκρατική οργάνωση, η οποία έχει ως σκοπό να καταστρέψει την όποια τεχνολογική πρόοδο και καινοτομία έχει επιτευχθεί στο σύμπαν της ταινίας, στον τομέα της τεχνητής νοημοσύνης.
Στην ταινία, εκτός της 31χρονης Αμερικανίδας ηθοποιού, συμμετέχουν οι: Michael Pitt («Boardwalk Empire»), Juliette Binoche («The English Patient»), Michael Wincott («The Crow»), Pilou Asbæk («Game of Thrones»), Takeshi Kitano («Zatoichi»), Joseph Naufahu, Christopher Obi.

Η ταινία «Ghost in the Shell» θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 31 Μαρτίου 2017.


Share this:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2014 AthensIn. Designed by OddThemes