ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017

Οι Diminuita Swing live στο Πόλις!

Οι Diminuita Swing έρχονται την Κυριακή 29 Ιανουαρίου στη σκηνή του Πόλις κουβαλώντας στις αποσκευές τους τη μαγεία της τσιγγάνικης jazz παράδοσης. Επί σκηνής, το τριμελές συγκρότημα συνδυάζει τις μουσικές του Django Reinhardt με swing αναφορές και jazz standards προσφέροντας ένα δυναμικό live με χορευτική διάθεση. Με πολυάριθμες εμφανίσεις στο ενεργητικό τους τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, οι Diminuita ανηφορίζουν στα βόρεια προάστεια και εγκαινιάζουν τα μουσικά lives στο Πόλις!
Ο Γιώργος Παπαδογιάννης και η Έφη Σαράντη (κιθάρες) συμπράττουν με τη Μαρία Αυλητή (φωνή) διασκευάζοντας συνθέσεις του Django Reinhardt και άλλων συνθετών της εποχής. Ακόμα, οι τρεις μουσικοί θα παρουσιάσουν πρωτότυπες συνθέσεις του σχήματος από τον πρώτο τους επίσημο δίσκο με τίτλο ‘a-rhythmology’ με έμφαση στον καθαρό ήχο των ακουστικών οργάνων και στην ελευθερία της μουσικής, αυτοσχεδιαστικής έκφρασης.
To Πόλις φιλοξενεί πολιτιστικά δρώμενα που μας αφορούν: δρώμενα με περιεχόμενο
Εισόδος: 5 ευρώ (συμπεριλαμβάνεται σαγκρία)
Απαραίτητη η κράτηση θέσης στο 2108000009
Online κράτηση εδώ: Kratisi
"Πόλις"
Σπουδή, Τέχνη, Ίαση & Τέρψη
Επιμορφωτικό Πολιτιστικό Κέντρο Δια Βίου Μάθησης, Κινητικής Έκφρασης & Επικοινωνίας
Εκπαίδευση & Πολιτισμός με Στυλ & Αισθητική
Μαρίνου Αντύπα & Φιλοθέης
141 21 Ηράκλειο Αττικής
2108000009 - 2102770181
politismos@polis.edu.gr
education@polis.edu.gr
http://polis.edu.gr
https://www.facebook.com/polis.education/?fref=ts
Λίγα λόγια για τους Diminuita
Πιστοί στο είδος από το ξεκίνημά τους το 2007, οι Diminuita έχουν πραγματοποιήσει πολλές εμφανίσεις σε μουσικούς χώρους και φεστιβάλ σε όλη την Ελλάδα και από το 2010 ξεκίνησαν να παρουσιάζουν τη δουλειά τους και στην Ευρώπη (με εμφανίσεις σε Βέλγιο, Ολλανδία, Γαλλία, Πολωνία, Γερμανία). Κορυφαίες στιγμές των εμφάνισεων αυτών ήταν οι συμμετοχές τους στο Djangofolllies Festival 2014, στο Django@Liberchies Festival στη γενέτειρα του D.Reinhardt στο Βέλγιο και στο International Gypsy Jazz Meeting στο Wroclaw της Πολωνίας το 2012. Το σχήμα έχει κυκλοφορήσει δύο δίσκους, το “a-rhythmology” το 2011 και το “Mani Sessions” ζωντανή ηχογράφηση συναυλίας τους στο φεστιβάλ Mani Sonnenlink Festival με την σύμπραξη του διεθνούς φήμης βιολιστή Gregor Huebner τον Ιούλιο του 2014.
Γιώργος Παπαδογιάννης κιθάρα
Έφη Σαράντη κιθάρα
Μαρία Αυλητή φωνητικά
Website: diminuita.com
hello@diminuita.com

Share this:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2014 AthensIn. Designed by OddThemes