ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2016

Η εκρηκτική Robyn Bennett στο Half Note

Η  Robyn Bennett εφοδιασμένη με εμπνευσμένες διασκευές jump swing standards, μεγάλες επιτυχίες από τον προτελευταίο της δίσκο «The wait» και, βέβαια, τραγούδια από το νέο επιτυχημένο άλμπουμ της «The song is you».
Με ένα εκρηκτικό μουσικό μείγμα που οδηγεί στα συναρπαστικά πάρτι μιας άλλης εποχής, η Αμερικανίδα τραγουδίστρια και performer Robyn Bennett επιστρέφει δριμύτερη και ανανεωμένη, με το γκρουπ της, Bang Bang, στη σκηνή του Half Note Jazz Club, από την Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2016 έως και την Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2017.
Μετά τις περσινές sold out εμφανίσεις της, η «σύγχρονη ντίβα του pop - swing» έρχεται με glamorous style, ξέφρενο pop swing, jazz funk και rock grooves, εφοδιασμένη με εμπνευσμένες διασκευές jump swing standards, μεγάλες επιτυχίες από τον προτελευταίο της δίσκο «The wait» και, βέβαια, τραγούδια από το νέο επιτυχημένο άλμπουμ της «The song is you».
Ζώντας και δημιουργώντας στο Παρίσι την τελευταία δεκαετία, η εκλεκτική, πολυσυλλεκτική και απόλυτα εκφραστική Robyn  Bennett έχει κερδίσει κοινό και κριτικούς με τις feel - good εμφανίσεις της και τη σκηνική της παρουσία, σε Φεστιβάλ και σε διάσημα club της Νέας Υόρκης και της Ευρώπης. Το αποδεικνύει σε κάθε της εμφάνιση, προσφέροντας ένα δυνατό πρόγραμμα που συνδυάζει την παλιομοδίτικη αισθητική με σύγχρονες ενορχηστρώσεις.
Το πολύπλευρο ταλέντο της φανερώθηκε από πολύ νωρίς και δεν περιορίστηκε μόνο στη μουσική. Οι σπουδές της περιλαμβάνουν μαθήματα πιάνου και τρομπέτας, κλασικού και σύγχρονου χορού και υποκριτικής. Γεννήθηκε στην Πενσυλβάνια, αλλά οι καλλιτεχνικές της ανησυχίες την οδήγησαν στο Παρίσι, το 2006.  Αμέσως, κέρδισε έναν ρόλο στο μιούζικαλ «Cabaret», σε σκηνοθεσία του Sam Mendes, το οποίο ανέβηκε για δύο χρόνια στο περίφημο θέατρο Folies Bergere.
Εκείνη την περίοδο, η συνάντησή της με τον Παριζιάνο τρομπονίστα Ben Van Hille έμελλε να παίξει καθοριστικό ρόλο για τη μετέπειτα πορεία της. Η κοινή τους αγάπη για τη μουσική και η εξαιρετική τους χημεία στη σκηνή είχε ως αποτέλεσμα τη δημιουργία του μουσικού σχήματος Robyn Bennett & Bang Bang. Η μεγάλη απήχηση των εμφανίσεών τους σε διάφορα ευρωπαϊκά Φεστιβάλ τούς οδήγησε στην ηχογράφηση δύο δίσκων, που περιελάμβαναν, κυρίως, διασκευές post - war swing standards, κλασικών τραγουδιών του Broadway και ’60s pop επιτυχιών. Πρόσφατα, κυκλοφόρησαν τον νέο τους δίσκο «The song is you», με groovy horn sections, pop swing μελωδίες και ρυθμούς που ξεσηκώνουν.
Συντελεστές
Robyn Bennett: φωνητικά, Ben Van Hille: τρομπόνι, Tullia Morand: σαξόφωνο, Louis Gino Chantoiseau: μπάσο, David Pouradier - Duteil: ντραμς, Massimiliano Mastella: κιθάρα.
Πληροφορίες
Half Note Jazz Club: Τριβωνιανού 17, Μετς - Αθήνα, τηλ. κρατήσεων: 210 9213310. Ώρα έναρξης: Παρασκευή και Κυριακή: 22:30, Δευτέρα έως Πέμπτη: 21.30, Παραμονή Πρωτοχρονιάς: 1:00 μετά τα μεσάνυχτα. Τιμές εισιτηρίων: Α΄ ζώνη: 30 ευρώ, Β΄ ζώνη: 25 ευρώ, μπαρ: 20 ευρώ, Παραμονή και ανήμερα Πρωτοχρονιάς: υποχρεωτική κατανάλωση φιάλης, την Τετάρτη 4/1: έκπτωση 5 ευρώ σε όλες τις ζώνες, για κατόχους κάρτας ανεργίας και φοιτητές. Προπώληση εισιτηρίων: καταστήματα: Public, Seven Spots, Reload Stores, Media Markt, βιβλιοπωλεία Ευριπίδης, ηλεκτρονικά: halfnote.gr, viva.gr και artinfo.gr.


Share this:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2014 AthensIn. Designed by OddThemes