ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016

Η οικογένεια Άνταμς επιστρέφει στην Αθήνα

Η πιο παράξενη και αστεία οικογένεια, η «Οικογένεια Addams», ετοιμάζει τις βαλίτσες της και επιστρέφει στον τόπο του εγκλήματος... και πιο συγκεκριμένα στο Θέατρο Βέμπο της Αθήνας, για δεύτερη θεατρική σεζόν, από τις 17 Οκτωβρίου 2016 και για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων!
Ο Αντώνης Καφετζόπουλος και η Μαρία Σολωμού είναι οι γονείς και μαζί τα παιδιά της οικογένειας, πρόγονοι και προϊστορικοί. Μια μαύρη μουσική κωμωδία, με 27 ηθοποιούς, χορευτές, τραγουδιστές, τρία παιδιά επι σκηνής και ζωντανή ορχήστρα. Ένα δίωρο ταξίδι με βραβευμένα τραγούδια και  μοναδικό χιούμορ.
Το θέμα της παράστασης είναι η αγάπη. Η κόρη της οικογένειας μεγάλωσε και ερωτεύτηκε ένα φυσιολογικό αγόρι που έρχεται με τους γονείς του για να γνωρίσει την οικογένεια Άνταμς. Τι θα συμβεί με τις δυο οικογένειες; Εδώ αρχίζει το χάος. Η Μορτίσια και ο Γκόμεζ Άνταμς, ο θείος Φέστερ, τα περίεργα παιδιά και τα υπόλοιπα αλλόκοτα πλάσματα της οικογένειας Άνταμς πρέπει να συνυπάρξουν με τους καλεσμένους.
2ος χρόνος παραστάσεων
Διάρκεια: 120’
Συγγραφέας: Marshall Brickman & Rick Elice - Andrew Lippa
Σκηνοθέτης: Θέμις Μαρσέλλου
Παίζουν: Αντώνης Καφετζόπουλος, Μαρία Σολωμού, Κωνσταντίνος Καζάκος, Ευαγγελία Μουμούρη, Demy, Άρης Μακρής (Boys and Noise), Βασίλης Αξιώτης, Παναγιώτης Τασούλης, Ανδρέας Ζόκα και Έντμοντ Κόνα (σε τριπλή διανομή), Γιώργος Γιαννίμπας, Θέμις Μαρσέλλου. Πρόγονοι: Μαρία Βασιλάτου, Γιώργος Βούντας, Διονύσης Δημητρακόπουλος, Γιάννης Ζαράγκαλης, Στέλιος Κέλλερης, Ιουλ,ίτα Μωσαΐδου, Βαρβάρα Νεμπή, Κατερίνα Σούσουλα.


Share this:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2014 AthensIn. Designed by OddThemes