Μάνα θα πάω στο Hollywood για δεύτερη χρονιά

Στόχος δυο άνεργων ηθοποιών είναι το Χόλιγουντ. Με φόντο ένα διαμέρισμα στην οδό Φυλής, δύο ηθοποιοί που εχουν καιρό να δουλέψουν μηχανεύονται τα πάντα ώστε να συγκεντρώσουν το ποσό που χρειάζονται για να πάνε στο Χόλιγουντ. Στην προσπάθεια τους αυτή, θα φτάσουν στο σημείο ακόμα και να μετατρέψουν προσωρινά το διαμέρισμα τους σε οίκο ανοχής όπου θα συμβούν απίστευτες καταστάσεις. Σε ένα περιβάλλον όπως αυτό της οδού Φυλής, με τις ιδιαιτερότητες της ίδιας μας της φυλής που αδυνατεί να συνεννοηθεί, θα προσπαθήσουν να φτάσουν στον προορισμό τους και να πετύχουν το στόχο τους.
Ένα καστ από αγαπημένους ηθοποιούς επι σκηνής: Θανάσης Αλευράς, Κωνσταντίνα Μιχαήλ, Αντώνης Κρόμπας, Jerome Kaluta από τη Σπείρα, Πέτρος Γεωργοπάλης, Στράτος Λύκος, Παναγιώτης Αλεξανδράκη και η ξεχωριστή Ελένη Ροδά.
Πρόκειται για μια σύγχρονη κοινωνική καταγραφή, με τον κωμικοτραγικό τρόπο που μόνο η Δήμητρα Παπαδοπούλου μπορεί να περιγράψει. Η υπόθεση είναι τοποθετημένη στην Αθήνα του σήμερα, όπου ο Έλληνας φοβάται, ότι μπορεί να αποτύχει σε ό,τι ονειρευτεί. Ακραίες συμπεριφορές και βίαια ξεσπάσματα κατακλύζουν την καθημερινότητα μέσα στην απόγνωση μας, αλλά το χιούμορ και το γέλιο πάντα βρίσκουν τρόπο να μας δείξουν την αλήθεια και ίσως τη λύση που συχνά είναι μπροστά στα μάτια μας και σπάνια μπορούμε να δούμε.
Η Δήμητρα Παπαδοπούλου επιστρέφει με μια πρωτότυπη μουσική κωμωδία για τον «Έλληνα της κρίσης» που ψάχνει το όνειρό του ακόμα και στην άλλη άκρη του κόσμου.
Η παράσταση
«Μάνα θα πάω στο Hollywood» της Δήμητρας Παπαδοπούλου

Θέατρο ΙΛΙΣΙΑ: Παπαδιαμαντοπούλου 4 και Βασιλίσσης Σοφίας, Χίλτον τηλ. 210 7210045 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Ακρόπολη : Μαρμάρινη επιγραφή με τα ονόματα των Μανώλη Γλέζου και Απόστολου Σάντα

Πινακίδα με την αναγραφή των δύο ονομάτων του Μανώλη Γλέζου και του Απόστολου (Λάκη) Σάντα θα τοποθετηθεί στη βόρεια κλιτύ, στο σημείο από τ...