ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2016

Ο Μπεν Άφλεκ λύνει τον γρίφο του «Λογιστή»

«Ο λογιστής» αναμένεται να κυκλοφορήσει στις ελληνικές αίθουσες στις 20 Οκτωβρίου, από την Tanweer.
Μετά την ερμηνεία του στο «Gone Girl» και αφού φόρεσε τη στολή του σούπερ ήρωα, στο «Batman v. Superman: Η αυγή της δικαιοσύνης», ο Μπεν Άφλεκ ετοιμάζεται για τον επόμενο κινηματογραφικό του ρόλο, στη νέα δημιουργία του Γκάβιν Ο΄Κόνορ, «Ο λογιστής».
Στην υπόθεση της ταινίας, η οποία είναι βασισμένη σε σενάριο του Μπιλ Ντουμπουκέ («The judge»),  ο Κρίστιαν Γουλφ (Άφλεκ), είναι ένας εξαιρετικός μαθηματικός, που τα πηγαίνει καλύτερα με τους αριθμούς, παρά με τους ανθρώπους.
Διατηρώντας ως βιτρίνα ένα συνοικιακό λογιστικό γραφείο, ο Κρίστιαν κρατάει τα βιβλία κάποιων εξαιρετικά επικίνδυνων εγκληματικών οργανώσεων. Την ίδια περίοδο που η Δίωξη Οικονομικού Εγκλήματος, με επικεφαλής τον Ρέι Κινγκ (Τζ. Κ. Σίμονς), αρχίζει να σφίγγει τον κλοιό, ο Κρίστιαν αναλαμβάνει τα βιβλία ενός νομοταγούς πελάτη: μιας εταιρείας ρομποτικής, της οποίας μια λογιστική υπάλληλος (Άννα Κέντρικ) ανακάλυψε μια λογιστική απόκλιση εκατομμυρίων δολαρίων.
Όσο ο Κρίστιαν έρχεται πιο κοντά στην αλήθεια, τόσο ο αριθμός των πτωμάτων αρχίζει να ανεβαίνει. Πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί: Μπεν Άφλεκ, Άννα Κέντρικ, Τζ. Κ. Σίμονς, Τζέφρι Τάμπορ, Τζον Μπέρνθαλ, Τζον Λίθγκοου.


Share this:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2014 AthensIn. Designed by OddThemes