Υπέροχα πλάσματα αναζητούν στέγη στην Αθήνα

Την Κυριακή 9 Οκτωβρίου, μερικές μέρες μετά την παγκόσμια ημέρας ζώων, από τις 11- 16:00 οι atenistas διοργανώνουν για ακόμη μια χρονιά γιορτή υιοθεσίας, μια μεγάλη φιλοζωική δράση που θα πραγματοποιηθεί στην Πλατεία Κλαυθμώνος (Μετρό Πανεπιστήμιο).
Δεκάδες σκυλιά, μικρά και μεγάλα θα είναι εκεί και θα περιμένουν τους ανθρώπους που θα θελήσουν να τα κάνουν μέλος της οικογένειάς τους και να τα πάρουν σπίτι τους. Aντίστοιχη δράση υιοθεσίας αδέσποτων είχε διοργανωθεί και τον περασμένο Απρίλιο η οποία προσέλκυσε χιλιάδες Αθηναίους και είχε ως αποτέλεσμα εκατοντάδες υιοθεσίες κακοποιημένων και εγκαταλελειμμένων ζώων.  
Οι υιοθεσίες θα πραγματοποιούνται μέσω των οργανώσεων, με συμβόλαιο υιοθεσίας, και με τις προϋποθέσεις που ορίζονται από τον νόμο.
Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων Οργανώσεις που συμμετέχουν:

– Τμήμα αστικής πανίδας Δήμου Αθηναίων-Υπηρεσία Αδέσποτων – ΖωοφιλικήΈνωση Ηλιούπολης – Ζωοφιλικός Σύλλογος Περάματος (ΖΩ. ΣΥ. ΠΕ) – ΣΑΖΑ Φιλοζωικός Σύλλογος Αλίμου – Σωματείο προστασίας δικαιωμάτων ζώων «Οδυσσέας» (Καταφύγιο Ζωγράφου) – Πολιτιστικό & Φιλοζωικό Εθελοντικό Σωματείο Ν. Τρικάλων«ARTEMIS» – Σωματείο «Φιλόζωοι ΧαΪδαρίου» – Φιλοζωική Ένωση Νέας Ιωνίας – Φιλοζωική Τήνου – Φιλοζωικο Σωματείο «Αδεσποτη Ελπίδα» – Φιλοζωικό Σωματείο Νίκαιας-Κερατσινιου – SCARS – Second Chance Animal Rescue Society – Stray.gr – Σωματείο Περίθαλψης & Προστασίας Αδέσποτων Ζώων – StrayCare.gr Αδέσποτη Φροντίδα 

Δεν υπάρχουν σχόλια

«Το Τρίτο Στεφάνι» σε διαδικτυακές προβολές

  Η μεγαλύτερη θεατρική παραγωγή της χρονιάς, «Το Τρίτο Στεφάνι» του Κώστα Ταχτσή στο Θέατρο Παλλάς, με την υπογραφή του Κωνσταντίνου Μαρκου...