«Ένας άλλος κόσμος» σε διεθνή ύδατα

Έχοντας κατακτήσει την πρώτη  θέση του box office ελληνικής και ξένης ταινίας των τελευταίων χρόνων,  με 700.000 εισιτήρια, και καταρρίψει κάθε ρεκόρ εισιτηρίων για ελληνική και ξένη ταινία από την εποχή του «Avatar» (2009), αφήνοντας πίσω μεγάλες παραγωγές, όπως «Star Wars: The force awakens» και «Spectre», η ταινία «Ένας άλλος κόσμος» ξεκινάει το μεγάλο της ταξίδι στο εξωτερικό.
Την Κυριακή 5 Ιουνίου, η ταινία θα κάνει την επίσημη πρεμιέρα της στην Αμερική, στο πλαίσιο του 10ου Λος Άντζελες Greek Film Festival (LAGFF).
Στην πρεμιέρα της ταινίας, θα παρευρεθούν ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, η Μαρία Καβογιάννη, η Άντρεα  Οσβάρτ και ο Τζ. Κ. Σίμονς, στον οποίο και θα απονεμηθεί το τιμητικό βραβείο ORPHEUS, κατά την τελετή λήξης του Φεστιβάλ.
Το αμέσως επόμενο διάστημα, η δεύτερη κινηματογραφική δουλειά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη θα περάσει και πάλι τα σύνορα της χώρας μας και θα ξεδιπλώσει τις ιστορίες της σε τρεις Ηπείρους.
Με τον τίτλο «Worlds apart», η ταινία θα προβληθεί, αρχικά, σε Ευρώπη (Ισραήλ, Πορτογαλία,Ελβετία, Τουρκία, Βουλγαρία, Τσεχία, Ουγγαρία, Πολωνία, Ρουμανία, Κροατία), Ασία (Κίνα, Ινδία, Μέση Ανατολή, Φιλιππίνες, Νότια Κορέα, Ταϊβάν, Βιετνάμ) και Λατινική Αμερική (Βραζιλία).
Στην Ελλάδα, η ταινία «Ένας άλλος κόσμος» θα συνεχίσει την εντυπωσιακή πορεία της και στους θερινούς κινηματογράφους.
Μια σύγχρονη ερωτική τριλογία
Με φόντο τη σημερινή ελληνική πραγματικότητα, η αισθηματική ταινία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, με τον - βραβευμένο με Όσκαρ - Τζ. Κ. Σίμονς, τους Χριστόφορο Παπακαλιάτη, Άντρεα  Οσβάρτ, Μαρία Καβογιάννη, τον αείμνηστο Μηνά Χατζησάββα και τους Ταουφίκ Μπαρόμ και Νίκη Βακάλη είναι μια ερωτική τριλογία με κοινό φινάλε. Τρεις ιστορίες αγάπης ανάμεσα σε Έλληνες και ξένους υπηκόους, η οποία ξεδιπλώνεται σε μια Ελλάδα, που αλλάζει ραγδαία.
Τρεις γενιές που πολεμούν να αντέξουν μια σκληρή πραγματικότητα, μέσα από έναν δυνατό έρωτα. Διαφορετικές ιστορίες, διαφορετικές γενιές, διαφορετικές οπτικές. Ο παρανομαστής, όμως, κοινός. Η οικονομική κρίση, το εργασιακό, το μεταναστευτικό, ο φασισμός, αλλά και το αιώνιο ερώτημα: «ο έρωτας μπορεί να τα αλλάξει όλα;».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Χρυσές Σφαίρες 2021: Οι μεγάλοι νικητές

Κάθε χρόνο, η Ένωση Ανταποκριτών Ξένου Τύπου του Χόλυγουντ (Hollywood Foreign Press Association - HFPA) διοργανώνει στην Αμερική την τελετή ...