ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τετάρτη 23 Μαρτίου 2016

Η Kate Moss χορεύει στον ρυθμό των Massive Attack

Έξι χρόνια μετά τον δίσκο «Heligoland», οι αγαπημένοι Βρετανοί Massive Attack έκαναν τη δισκογραφική τους επιστροφή με το «Ritual Spirit».
Η νέα δουλειά του  συγκροτήματος περιλαμβάνει τέσσερα κομμάτια στα οποία συμμετέχουν οι Roots Manuva, Azekel, Young Fathers και ο Tricky - ο οποίος είχε αποχωρίσει από τους Massive Attack το 1994 μετά την κυκλοφορία του «Protection», ενώ την παράγωγη τους υπογραφεί ο Euan Dickinson.

Το θρυλικό συγκρότημα από το Μπρίστολ, μόλις κυκλοφόρησε το βίντεο για το κομμάτι που φέρει το όνομα του άλμπουμ, «Ritual Spirit», το οποίο ανήκει  στα πλαίσια γνώριμων ατμοσφαιρικών ήχων, ενώ έχει μια διάσημη πρωταγωνίστρια.

Το  κορυφαίο τοπ μόντελ Kate Moss χορεύει αυτοσχεδιάζοντας στο σκοτάδι, καθώς ακούγεται η ιδιαίτερη και σκοτεινή φωνή του Azekel, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του τραγουδιστή, συνθέτη και εικαστικού 3D (Robert Del Naja) και των Dusan Reljin και Hilde Pettersen Reljin.

«Με την Kate είμαστε πολλά χρόνια φίλοι, αλλά δεν είχαμε συνεργαστεί ποτέ. Στο γύρισμα συνέλαβε ακριβώς το πνεύμα του τραγουδιού. Χορεύει στο σκοτάδι και φωτίζει η ίδια τον εαυτό της με μία λάμπα. Το αποτέλεσμα είναι ιδιαίτερο και τελετουργικό, ενώ παραπέμπει άμεσα στον τίτλο του τραγουδιού. Τα γυρίσματα έγιναν στο Μπρίστολ και δεν κάναμε καθόλου ρετούς, το αποφύγαμε για να μη χάσουμε το πνεύμα της στιγμής».
Ένα δεύτερο EP των Massive Attack αναμένεται να κυκλοφορήσει την άνοιξη και το ολοκληρωμένο άλμπουμ τους μέσα στη χρονιά.


Share this:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2014 AthensIn. Designed by OddThemes