Οι Maybeshewill επιστρέφουν στην Αθήνα για ένα μοναδικό live

Οι Maybeshewill, η Βρετανική instrumental μπάντα που έδωσε νέα πνοή στο ιδίωμα του post rock, επιστρέφει στην Αθήνα για ένα μοναδικό live την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου, στο Fuzz Live Music Club!

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή θα είναι η τελευταία περιοδεία που θα κάνει το συγκρότημα. Από το ξεκίνημά τους, το 2005, παρέμειναν όσο το δυνατόν περισσότερο πιστοί στις απόψεις τους σχετικά με τη μουσική βιομηχανία και τον τρόπο που θέλησαν να λειτουργήσουν μέσα σε αυτή, κάνοντας σχεδόν τα πάντα μόνοι τους. Τη δεδομένη στιγμή, αποφάσισαν να θέσουν ένα τέλος στην δεκαετή κοινή τους πορεία, ξεκινώντας μία αποχαιρετιστήρια περιοδεία που, μάλλον αναπόφευκτα, θα περάσει κι από τα μέρη μας πριν τερματιστεί στο Koko του Λονδίνου (στις 15 Απριλίου του 2016), σε μία βραδιά που ήδη βρίσκεται κοντά στο sold out!

Μη χάσετε τη τελευταία ευκαιρία να δείτε το συγκρότημα που καθιέρωσε μεγάλο μέρος του post–rock ήχου όπως το γνωρίζουμε τα τελευταία χρόνια, στη πρώτη τους συναυλία για το 2016, η οποία σηματοδοτεί την έναρξη της αποχαιρετιστήριας περιοδείας τους, την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου στο Fuzz Club.

Η προπώληση για τη συναυλία της Αθήνας ξεκινάει στα 15 ευρώ και για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων. Μετά την εξάντλησή τους, θα συνεχιστεί στα 17 ευρώ. Στο ταμείο, η τιμή θα είναι 20 ευρώ.

Διάθεση: τηλεφωνικά στο 11 876, στα καταστήματα Public, Seven Spots, Παπασωτηρίου, Ιανός, Reload, Media Markt και το www.viva.gr

Maybeshewill + opening act (t.b.a.)
Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016, Fuzz Live Music Club (Πατριάρχου Ιωακείμ 1 & Πειραιώς 209, Ταύρος / τηλ. 210 3450817 / www.fuzzclub.gr)

Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 20:00.
www.maybeshewill.net
https://www.facebook.com/mybshwll
Γραφείο Τύπου / Πληροφορίες:
Άννα Κάτσα / anna@ctsprods.com / 210 3303465

Θωμάς Μαχαίρας / fuzzclubproductions@gmail.com / maxairas–th@ath.forthnet.gr / 6936 161979

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δυσοίωνο το μέλλον για το σινεμά με άδειες αίθουσες

«Το Mission: Impossible 7», το «A Quiet Place Part II» και περισσότερες επερχόμενες κυκλοφορίες της Paramount Pictures θα είναι διαθέσιμες ...