Η Μελία Κράιλινγκ στην Αθήνα για την πρεμιέρα της νέας ταινίας της Marvel

Στην αθηναϊκή πρεμιέρα της νέας ταινίας της Marvel, με τίτλο «Φύλακες του Γαλαξία», θα παρευρεθεί η ηθοποιός Μελία Κράιλινγκ, η οποία συμμετέχει με έναν σύντομο, αλλά αξέχαστο ρόλο, ως η φούξια εξωγήινη «Bereet». Η Κράιλινγκ θα καλωσορίσει το κοινό, λέγοντας λίγα λόγια για τη συμμετοχή της στην υπερ -παραγωγή της Marvel, και στη συνέχεια θα παρακολουθήσει μαζί του την ταινία για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Η Μελία Κράιλινγκ γεννήθηκε στη Γενεύη, από Ελληνίδα μητέρα και Αμερικάνο πατέρα, και μεγάλωσε στην Αθήνα. Σπούδασε χορό στο διακεκριμένο «Northern School of Contemporary Dance» του Leeds, και, μετά από έναν σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο και αλλαγή πορείας, ακολούθησαν σπουδές υποκριτικής στο «London School of Dramatic Arts».


Η πρώτη της δουλειά ήταν στην τηλεοπτική σειρά εποχής «Βοργίες» με τον Τζέρεμι Άιρονς  στο ρόλο της Bianca Gonzaga, ερωμένης του Άιρονς, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια

«Ένας διαφορετικός τυμπανιστής» || εκδόσεις Μεταίχμιο

«Ένας διαφορετικός τυμπανιστής», το πρώτο μυθιστόρημα του Αφροαμερικανού Γουίλιαμ Μέλβιν Κέλι (1937–2017), κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μετα...