ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πέμπτη 28 Απριλίου 2022

Ο Τζον Στιούαρτ τιμήθηκε με το βραβείο Μαρκ Τουέιν Αμερικανικού Χιούμορ

Ο Αμερικανός κωμικός και τηλεοπτικός παρουσιαστής Τζον Στιούαρτ τιμήθηκε με το βραβείο Μαρκ Τουέιν Αμερικανικού Χιούμορ.

Ο Στιούαρτ, ο οποίος είναι ο πρώτος που έλαβε τη τιμητική διάκριση, μετά από δύο χρόνια χωρίς απονομή βραβείου λόγω της πανδημίας της COVID-19, βραβεύθηκε σε εκδήλωση την περασμένη Κυριακή στο Κέντρο Παραστατικών Τεχνών Τζον Φ. Κένεντι, στην Ουάσινγκτον.


Οι Τζίμι Κίμελ, Στιβ Καρέλ, Στίβεν Κόλμπερτ, Σαμάνθα Μπι, Ολίβια Μουν, Εντ Χελμς και Ντέιβιντ Σαπέλ ήταν παρουσιαστές της τελετής απονομής.


Ο Σαπέλ ήταν ο τελευταίος κωμικός που έλαβε το βραβείο το 2019.


Παρόντες ήταν επίσης η πρόεδρος της Αμερικανικής Βουλής Νάνσι Πελόζι, η εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου Τζεν Ψάκι και ο υπουργός Μεταφορών Πιτ Μπούτιτζετζ.


Ο Μπρους Σπρίνγκστιν μαζί με τον Γκάρι Κλαρκ, Τζούνιορ ανέβηκαν στη σκηνή για μια διασκευή του «Come Together» των Beatles στην αρχή της εκδήλωσης. Ο Σπρίνγκστιν έκλεισε αργότερα τη βραδιά με το «Born to Run».


Ο Τζον Στιούαρτ, ο οποίος είναι ο 23ος παραλήπτης του βραβείο Μαρκ Τουέιν Αμερικανικού Χιούμορ ήταν παρουσιαστής του «The Daily Show» στο Comedy Central από το 1999 έως το 2015. Ξεκίνησε τη νέα του σειρά, «The Problem with Jon Stewart», στην Apple TV+ τον Σεπτέμβριο.


Share this:

 
Copyright © 2014 AthensIn. Designed by OddThemes