ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τρίτη 29 Μαρτίου 2022

Σον Πεν: Ξανά στην Ουκρανία για να βοηθήσει πρόσφυγες

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός και σκηνοθέτης Σον Πεν βρίσκεται ξανά στην Ουκρανία προκειμένου να βοηθήσει σε προγράμματα βοήθειας των προσφύγων.

Ο Πεν «ανέβασε» στο Twitter μια φωτογραφία δίπλα στον επικεφαλής της διοίκησης του Λβιβ, Μαξίμ Κοζίτσκι.


«Ήμουν στη Λβιβ, με την ομάδα της Core, σχεδιάζοντας τη στρατηγική με την τοπική διακυβέρνηση και τις ΜΚΟ για την κλιμάκωση των προγραμμάτων μας εντός της χώρας.


Είχαμε μία ωραία συνάντηση με τον κυβερνήτη Μαξίμ Κοζίτσκι» έγραψε αναρτώντας και σχετική φωτογραφία, από τη χθεσινή τους συνάντηση.Ο Σον Πεν βρέθηκε στο Κίεβο κατά την έναρξη της ρωσικής εισβολής, όπου είχε και συνάντηση με τον ίδιο τον Πρόεδρο Ζελένσκι καθώς ετοιμάζει σχετικό ντοκιμαντέρ.


Πρόσφατα, σύναψε συμφωνία μέσω της οργάνωσής του CORE, με τον δήμο της Κρακοβίας στην Πολωνία, για τη στήριξη των προσφύγων από την Ουκρανία ενώ ο ίδιος προ ημερών διαμήνυσε ότι θα «καταστρέψει δημοσίως» τα Όσκαρ του εάν η Ακαδημία επιλέξει να μην συμπεριλάβει τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι στην τελετή απονομής του 2022.Την περασμένη εβδομάδα, η παρουσιάστρια των Όσκαρ Έιμι Σούμερ υποστήριξε ότι το αίτημά της να μιλήσει ο Ουκρανός πρόεδρος στην εκδήλωση απορρίφθηκε. Και τελικά όντως, ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι δεν μίλησε στα Όσκαρ.


Share this:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2014 AthensIn. Designed by OddThemes