ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2021

Η Υπολοχαγός Σάσα Σταμάτη στα Θέατρα της Αθήνας

Ένα πρωτοφανές και εξαιρετικά λυπηρό περιστατικό σημειώθηκε στην παράσταση του γνωστού κωμικού Χριστόφορου Ζαραλίκου στο θέατρο «Τζένη Καρέζη», όταν μία «ομάδα θεατών» εισέβαλε στη σκηνή. Οι εικόνες που εκτυλίχθηκαν ήταν απίστευτες, με τον κωμικό να διακόπτει και να προσπαθεί να ηρεμήσει τα πνεύματα.

Συγκεκριμένα, η παράσταση «200 χρόνια δανεικά» διεκόπη βιαίως όταν μία ομάδα, που σύμφωνα με τον Χριστόφορο Ζαραλίκο πρόκειται για μπράβους, τον άκουσαν να αναφέρεται σατιρικά στον εφοπλιστή και πρόεδρο του Ολυμπιακού. Σημαιοφόρος της αστυνομίας θεάτρου ήταν η Σάσα Σταμάτη, η οποία αφού αυτή το καιρό απουσιάζει από τα τηλεοπτικά δρώμενα, αποφάσισε να κάνει περιοδεία στα θέατρα της Αθήνας, σε ρόλο Υπολοχαγού... με ύφος εκατό καρδιναλίων... 

Το αποτέλεσμα ήταν τραγελαφικό ενώ οι εικόνες ντροπής κάνουν το γύρω του διαδυκτύου... 

«Σας παρακαλώ» ακούγεται να λέει επανειλημμένα ο Χριστόφορος Ζαραλίκος τη στιγμή που η σκηνή έχει γεμίσει με ανθρώπους και η ένταση ήταν εμφανέστατη ενώ θεατές τους έδιωχναν.

Την καταγγελία για το αδιανόητο περιστατικό έκανε και ο ίδιος ο Χριστόφορος Ζαραλίκος, γράφοντας στο Twitter τα εξής:

«Στην χώρα που είσαι πρωθυπουργός @kmitsotakis μπαίνουν μπράβοι σε θέατρο για να σταματήσουν την παράσταση και τους πετάει έξω το κοινό. Δεν αντέχουμε τόσο φιλελευθερισμό πια».

Για το λυπηρό περιστατικό τοποθετήθηκε και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, γράφοντας στο twitter τα εξής:

«Η κοινωνία μας έχει εμπεδώσει την ελευθερία της καλλιτεχνικής έκφρασης, πρωτίστως της σάτιρας, όσο αιχμηρή και αν είναι. Κάθε απόπειρα, έργω ή λόγω, βίαιης παρεμπόδισης της είναι ανεπίτρεπτη και καταδικαστέα, πόσω μάλλον όταν έχει χαρακτηριστικά αυτοδικίας.»

Share this:

 
Copyright © 2014 AthensIn. Designed by OddThemes