ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κυριακή 7 Μαρτίου 2021

Ο Αλεχάντρο Γκονζάλεζ Ινιάριτου ετοιμάζει ήδη τη νέα του ταινία

Ο Μεξικανός σκηνοθέτης Αλεχάντρο Γκονζάλες Ινιάριτου, ετοιμάζει την πρώτη του ταινία από το 2015, μια, κατά τους Los Angeles Times, υπερπαραγωγή, την οποία γυρίζει στο Μεξικό.

Η ταινία, που προς το παρόν τιτλοφορείται «Limbo», γυρίζεται στην πόλη του Μεξικού, και πρόκειται για μια παραγωγή μεγάλου μεγέθους.

Η υπόθεση παραμένει άγνωστη μέχρι τώρα, αλλά θεωρείται ότι θα πραγματεύεται τη σύγχρονη πολιτική και κοινωνική πραγματικότητα της πόλης, αλλά και της χώρας.

Μάλιστα, αν και δεν αποκαλύπτονται λεπτομέρειες της πλοκής, ο Ινιάριτου και το πλήρωμά βρέθηκαν και πέρυσι στην Πόλη του Μεξικού κάνοντας δοκιμές και πρόβες. Τα μέλη της παραγωγής της ταινίας εντοπίστηκαν στο πάρκο Τσαπουλτέπεκ στο ιστορικό κέντρο της Πόλης του Μεξικού, με το καστ ντυμένο με ρούχα της δεκαετίας του 1990.

Πρωταγωνιστής είναι ο Ντανιέλ Χιμένεζ Κάτσο, που γνωρίσαμε στο «La Mala Educación» (Η Κακή Εκπαίδευση) του Πέδρο Αλμοδόβαρ και στο «Zama» της Λουκρέσια Μαρτέλ.

Στους συνεργάτες του Ινιάριτου περιλαμβάνονται ο βραβευμένος με Όσκαρ σχεδιαστής παραγωγής Εουχένιο Καμπαγέρο (Λαβύρινθος του Πάνα) και ο Ντάριους Κόντζι του «Se7en».

Η τελευταία ταινία του Μεξικανού σκηνοθέτη ήταν το «The Revenant» (Η Επιστροφή) το 2015 και είχε χαρίσει –μεταξύ άλλων βραβείων- στον Ινιάριτου το Όσκαρ Σκηνοθεσίας και στον πρωταγωνιστή του, Λεονάρντο ντι Κάπριο, το Όσκαρ Α’ Ανδρικού Ρόλου.

Share this:

 
Copyright © 2014 AthensIn. Designed by OddThemes