ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2021

«The Notebook»: Αναπαράσταση σκηνών της ταινίας για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Η πόλη Τσάρλεστον στη Νότια Καρολίνα των ΗΠΑ είναι γνωστή για την ιστορία της και την όμορφη αρχιτεκτονική της, αλλά επίσης πολλοί τη θυμούνται ως το σκηνικό του ρομαντικού μυθιστορήματος του Νίκολα Σπαρκς και της βασισμένης στο βιβλίο ταινίας «The Notebook» (Το Ημερολόγιο).

Με αφορμή την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, το μοναδικό ξενοδοχείο στην παραλία της πόλης, στο ιστορικό κέντρο, το HarbourView Inn, προσφέρει πολυτελή διαμονή και αναπαράσταση σκηνών από την ταινία με τους Ράιαν Γκόσλινγκ και Ρέιτσελ ΜακΆνταμς.

Η εμπειρία που προσφέρει το ξενοδοχείο, εμπνευσμένη από την ρομαντική ιστορία των Άλι και Νόα -«Allie & Noah's Timeless Romance Experience», μεταφέρει τους επισκέπτες σε ένα μοναδικό ταξίδι που τους βοηθά να ξαναζήσουν την ταινία, σκηνή-σκηνή.

Μεταξύ άλλων, θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν παγωτό από το Jeni’s Splendid, όπως οι πρωταγωνιστές της ταινίας και να κάνουν μια ιδιωτική βόλτα με άμαξα γύρω από την ιστορική περιοχή –θα περάσουν από την King Street και το The American Theatre ενώ μπορούν να ζητήσουν να εμφανιστεί το δικό τους ρομαντικό μήνυμα στη μαρκίζα.

Επιπλέον, το πακέτο περιλαμβάνει δύο εισιτήρια και ιδιωτική μεταφορά στη φυτεία Boone Hall Plantation & Gardens, όπου γυρίστηκαν εξωτερικές σκηνές της θερινής κατοικίας της οικογένειας της Άλι στην ταινία, επίσκεψη στην έπαυλη με τους εντυπωσιακούς κήπους -Magnolia Plantation and Gardens, πλήρη ξενάγηση στο οίκημα και περιήγηση στο ελώδες δάσος -Audubon Swamp Garden.

Τριαντάφυλλα κατά την υποδοχή, ροδοπέταλα και σαμπάνια θα μεταφέρουν τους επισκέπτες στη ρομαντική ατμόσφαιρα της ταινίας.

Share this:

 
Copyright © 2014 AthensIn. Designed by OddThemes