Τζένιφερ Λόπεζ: Φαντασμαγορικό πρωτοχρονιάτικο σόου με Ελληνική ομορφιά

Με ένα φαντασμαγορικό σόου στην έρημη εμβληματική πλατεία της Νέας Υόρκης, την Τάιμς Σκουέρ, η Τζένιφερ Λόπεζ πραγματοποίησε το μεγάλο σόου που γίνεται κάθε χρόνο με εκατομμύρια κόσμου, αλλά αυτή τη χρονιά όλοι το είδαν από τα σπίτια τους.

Ντυμένη στα κατάλευκα η απαστράπτουσα σταρ έστειλε ένα μήνυμα για αγάπη και υγεία, ενώ εμφανίστηκε σαν την κορυφή μιας… τούρτας με χιλιάδες φτερά.

Με ένα εντυπωσιακό φόντο από γλυπτά κλασικής ομορφιάς, η Λόπεζ τραγούδησε μπροστά στο άγαλμα της Αφροδίτης της Μήλου που δηλώνει την αιώνια ομορφιά της θεάς του έρωτα και βρίσκεται στο Μουσείο του Λούβρου.

Η J-Lo βγήκε στη σκηνή με ένα λευκό και μια κρυστάλλινη σφαίρα Valentino σε στιλ κράνους.

Κατά τη διάρκεια του σόου αναπόλησε τις στιγμές από το Super Bowl του Φεβρουαρίου ενώ είπε στους θεατές ότι αυτή η γιορτή της Πρωτοχρονιάς θα ήταν «λίγο διαφορετική».

«Και αυτό είναι εντάξει. Αν φέτος μάθαμε κάτι, είναι να είμαστε ευγνώμονες για ό, τι έχουμε και να αγαπάμε κάθε στιγμή. Χάσαμε πάρα πολλά. Πάρα πολλά για να θεωρούμε την κάθε στιγμή δεδομένη», είπε η Λόπεζ συγκινημένη.

«Έτσι απόψε, θα ζήσουμε, θα αγαπήσουμε και θα χορέψουμε ξανά. Και θα συνεχίσουμε να ονειρευόμαστε», πρόσθεσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Ακρόπολη : Μαρμάρινη επιγραφή με τα ονόματα των Μανώλη Γλέζου και Απόστολου Σάντα

Πινακίδα με την αναγραφή των δύο ονομάτων του Μανώλη Γλέζου και του Απόστολου (Λάκη) Σάντα θα τοποθετηθεί στη βόρεια κλιτύ, στο σημείο από τ...