ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2020

Η Miley Cyrus συνδυάζει το "Midnight Sky" με το "Edge of Seventeen" της Stevie Nicks

Η Miley Cyrus έδωσε στη δημοσιότητα το "Edge of Midnight (Midnight Sky Remix)", έναν συνδυασμό του καινούργιου της single, "Midnight Sky" και τού "Edge of Seventeen" της Stevie Nicks.

Η synth-pop σύνθεση της Cyrus συνδυάζεται τέλεια με την επιτυχία του 1982 της Stevie Nicks.

Οι δυο τραγουδίστριες ανταλλάσσουν στίχους από τα δύο τραγούδια και είναι δύσκολο να πει κανείς τι ακριβώς ηχογραφήθηκε το 2020 και τι πριν περίπου 40 χρόνια.

Η ερμηνεία αυτή είναι μια επιπλέον απόδειξη ότι η Cyrus είναι στο στοιχείο της όταν ανατρέχει σε παλιούς θρύλους της ροκ μουσικής.

Το "Midnight Sky" είναι το single που θα είναι επικεφαλής στο αναμενόμενο έβδομο στούντιο άλμπουμ της Cyrus, το "Plastic Hearts", του οποίου η κυκλοφορία είναι προγραμματισμένη για τις 27 Νοεμβρίου.

Η φωτογραφία στο ροζ και μαύρο εξώφυλλο είναι του Μικ Ροκ, του θρυλικού φωτογράφου του rock n' roll και στον δίσκο περιλαμβάνονται 12 πρωτότυπες συνθέσεις της Cyrus, μαζί με τις πρόσφατες ζωντανές ερμηνείες της του "Heart of Glass" των Blondie και του "Zombie" των Cranberries.

Το άλμπουμ έρχεται στη θέση δύο EP τα οποία η Cyrus σχεδίαζε να κυκλοφορήσει φέτος και των οποίων την κυκλοφορία ακύρωσε αργότερα, μετά από χειρουργική επέμβαση τις φωνητικές χορδές της (αν και κυκλοφόρησε το single "Slide Away").

Share this:

 
Copyright © 2014 AthensIn. Designed by OddThemes