ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2020

Η Κάιλι κατακτά την κορυφή στα βρετανικά τσαρτ επί πέντε συνεχόμενες δεκαετίες.

Το απόλυτο ντίσκο κορίτσι όχι μόνο σαρώνει με τον νέο της δίσκο «Disco» τα ραδιόφωνα του κόσμου, αλλά έγινε και η πρώτη γυναίκα καλλιτέχνις που κατακτά την κορυφή στα βρετανικά τσαρτ επί πέντε συνεχόμενες δεκαετίες.

Η Κάιλι Μινόγκ βάζει γκλίτερ και αποχαιρετά το 2020 με έναν δίσκο που έχει τίτλο «Disco» και ο οποίος φαίνεται πως σώζει την παρτίδα σε μια ξεγραμμένη από τη δισκογραφία χρονιά.

Δύο χρόνια μετά το «Golden» που είχαμε ακούσει το 2018 και 15 χρόνια μετά τη σοβαρή περιπέτειά της με τον καρκίνο του μαστού, η Αυστραλή ποπ σταρ κατάφερε με το 15ο άλμπουμ της να κερδίσει κριτικούς και κοινό. Γραμμένο και ηχογραφημένο κατά τη διάρκεια του λοκντάουν, ο δίσκος, με 60.000 πωλήσεις ήδη από την πρώτη εβδομάδα, έγινε η κυκλοφορία με την καλύτερη μουσική «πρεμιέρα» του 2020. Αλλωστε το πρώτο σινγκλ της «Say Something» και η καραμελένια φωνή της όταν τραγουδάει «We're a million miles apart, in a thousand ways / Baby, you could light up the dark, like a solar scape» είναι βάλσαμο για τις μέρες της καραντίνας.

«Η Κάιλι είναι η πιο γοητευτική, η πιο απλή και μετριόφρων σούπερ σταρ όλων των εποχών. Δεν ήταν ποτέ τόσο προκλητική όσο η Mαντόνα ούτε είχε το φωνητικό θαύμα για να ανταγωνιστεί τη Μαράια Κάρεϊ, αλλά η καριέρα της έχει αποδειχθεί εξίσου συναρπαστική και ανθεκτική», έγραψε το BBC.

Οπως δήλωσε κι η ίδια πρόσφατα στο Elle: «Τα περισσότερα κομμάτια μου αλλά και πολλά από τα τραγούδια του “Disco” αφορούν τη συντροφικότητα και το όνειρο των καλών στιγμών, κατανοώντας ότι δεν μπορεί να είναι όλες οι στιγμές χαρούμενες». Μπορούν όμως να είναι όλες επιτυχημένες...

Share this:

 
Copyright © 2014 AthensIn. Designed by OddThemes