Ο Ντουέιν Τζόνσον με τους περισσότερους ακολούθους στο instagram


Ο Ντουέιν Τζόνσον πήρε θέση για τις επερχόμενες προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ και είδε τους ακολούθους του στο Instagram να εκτοξεύονται.

Ο ηθοποιός ανακοίνωσε ότι θα ψηφίσει για πρόεδρο τον Τζο Μπάιντεν στις εκλογές της 3ης Νοεμβρίου κι αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι ακόλουθοι του στο Instagram να φτάσουν τα 200 εκατομμύρια, ρεκόρ που τον καθιστά τον Αμερικανό με τους περισσότερους followers στην πλατφόρμα.

Για να το γιορτάσει ο Τζόνσον, δημοσίευσε ένα βίντεο τεσσάρων λεπτών με στόχο, κατά τον ίδιον, να διαδώσει το «μάθημα ζωής» που πήρε από τότε που μίλησε για την πολιτική, κι αυτό είναι: «Πάντα να λες την αλήθεια σου».

«Αυτό είναι που έχω μάθει τις τελευταίες εβδομάδες και ίσως, μπορείτε να βρείτε κάποια αξία σ′ αυτό και να το εφαρμόσετε στη ζωή σας», έγραψε στη λεζάντα. «Πάντα να λέτε την αλήθεια σας. Και όταν λες την αλήθεια σου, κάνε ό,τι μπορείς για να μιλήσεις με αξιοπρέπεια, συμπόνια, σεβασμό, ισορροπημένα και με ενσυναίσθηση».

«Ακόμα και όταν οι συζητήσεις γίνονται άβολες -όταν τις προσεγγίζετε με σεβασμό και φροντίδα- στην άλλη πλευρά βρίσκονται η σαφήνεια και η πρόοδος», πρόσθεσε ο Τζόνσον.

Ο «The Rock» συνέχισε ευχαριστώντας τους θαυμαστές του που «μου έδωσαν το χώρο να πω την αλήθεια μου». Ο Τζόνσον κατέληξε: «Έχετε το λόγο μου, θα κάνω πάντα το καλύτερο για να λέω την αλήθεια μου με αξιοπρέπεια, σεβασμό, ενσυναίσθηση και ευγνωμοσύνη. Αυτό είναι το μάθημά μου που έμαθα».

«Το φιλί» του Ηλία Παπαηλιάκη στην πλατεία Αυδή

Η Αθήνα συνιστά τον πυρήνα των δράσεων του Ιδρύματος Ωνάση: ο συνδυασμός πόλης και πολιτισμού, ο πολίτης ως δημιουργός και ο δημιουργός ως π...