ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δευτέρα 6 Ιουλίου 2020

Η Μάργκοτ Ρόμπι σε ρόλο θηλυκού Τζακ Σπάροου


Στα πρώτα στάδια της προετοιμασίας μιας διαφορετικής περιπέτειας των «Πειρατών της Καραϊβικής» βρίσκεται η Disney: μια ταινία με πειρατίνες στην οποία επικεφαλής θα είναι η Μάργκοτ Ρόμπι ενώ η Κριστίνα Χόντσον που έγραψε το σενάριο για την περιπέτεια «Αρπακτικά πτηνά και η φαντασμαγορική χειραφέτηση της Χάρλεϊ Κουίν» αναλαμβάνει τη συγγραφή της.

Η συνεργασία των Ρόμπι και Χόντσον αναπτύσσεται ξεχωριστά από μία άλλη ταινία- επανεκκίνηση των «Πειρατών της Καραϊβικής» που αποκαλύφθηκε τον Οκτώβριο με τον βετεράνο του franchise Τεντ Έλιοτ και τον δημιουργό του «Chernobyl» Κρεγκ Μέιζιν να αναπτύσσουν την ιστορία. Ο βετεράνος μεγαλοπαραγωγός της σειράς Τζέρι Μπρουκχάιμερ θα βάλει τη σφραγίδα του και στα δύο πρότζεκτ, τα οποία ετοιμάζονται παράλληλα.

Οι προηγούμενες πέντε ταινίες της σειράς των «Πειρατών της Καραϊβικής», με πρωταγωνιστή τον Τζόνι Ντεπ ως Κάπτεν Τζακ Σπάροου, έχουν συγκεντρώσει ως σήμερα πάνω από 1,5 δισεκατομμύρια δολάρια στο αμερικανικό box office και 3,07 δισεκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως. Το 2017, το πέμπτο κεφάλαιο με τίτλο «Η Εκδίκηση του Σαλαζάρ» έφτασε τα 172 εκατομμύρια δολάρια σε εισπράξεις στις Ηνωμένες Πολιτείες, ενώ οι διεθνείς αγορές απέφεραν συνολικά 622 εκατομμύρια δολάρια.

Share this:

 
Copyright © 2014 AthensIn. Designed by OddThemes