ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τρίτη 28 Απριλίου 2020

Κορωνοϊός: Η Μπιγιονσέ δωρίζει έξι εκατ. δολάρια για την αντιμετώπιση της πανδημίας

Η Μπιγιονσέ συμμετέχει ενεργά στην αποστολή ευαισθητοποίησης και στήριξης δράσεων για την αντιμετώπιση της πανδημίας COVID-19.
Μέσω της πρωτοβουλίας της, BeyGOOD, η τραγουδίστρια θα υποστηρίξει υπηρεσίες ψυχικής υγείας, τράπεζες τροφίμων και πολλές άλλες Οργανώσεις σε μεγάλες πόλεις των ΗΠΑ.
Η βραβευμένη με Γκράμι τραγουδίστρια, μέσω της BeyGOOD,  συνεργάστηκε με το #Startsmall του διευθύνοντος συμβούλου του Twitter, Τζακ Ντόρσι και δωρίζει έξι εκατομμύρια δολάρια σε Οργανώσεις που παρέχουν υπηρεσίες ψυχικής υγείας.
Η οικονομική βοήθεια θα διατεθεί σε μονάδες υγείας που υποστηρίζονται από το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια, UCLA, στην Εθνική Συμμαχία για την Ψυχική Ασθένεια (κυρίως στη Νέα Υόρκη, το Χιούστον, τη Νέα Ορλεάνη και το Ντιτρόιτ) και στις United Memorial Medical Center, Bread of Life, Mathew 25 και άλλες. Από την έναρξη της πανδημίας του κορωνοϊού, έχουν δημιουργηθεί πολλές ομάδες για να βοηθήσουν τις μικρές επιχειρήσεις, την επιστημονική έρευνα και την ευημερία των παιδιών -τόσο σε πολιτειακό όσο και σε ομοσπονδιακό επίπεδο στις ΗΠΑ. Η Bey, ωστόσο, επικεντρώνεται σε κοινότητες σε μητροπόλεις που έχουν πληγεί περισσότερο.

«Η BeyGOOD της Μπιγιονσέ αναγνωρίζει τα τεράστια βάρη της ψυχικής και προσωπικής υγείας που επιβαρύνουν τους εργαζόμενους κατά τη διάρκεια της πανδημίας COVID-19» αναφέρεται σε δήλωση της Οργάνωσης. «Στις μεγάλες πόλεις μας, οι Αφροαμερικανοί απαρτίζουν έναν δυσανάλογο αριθμό εργαζομένων σε αυτά τα επαγγέλματα, και θα χρειαστούν υποστήριξη ψυχικής υγείας και προσωπικής ευεξίας, συμπεριλαμβανομένων και ιατρικών υπηρεσιών, προμηθειών τροφίμων, τόσο κατά τη διάρκεια της κρίσης όσο και μετά από αυτή» σημειώνεται στη δήλωση που εκδόθηκε από τους εκπροσώπους της Μπιγιονσέ.

Share this:

 
Copyright © 2014 AthensIn. Designed by OddThemes