ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2020

Το τραγούδι της Στεφανίας Λυμπερακάκη απογοήτευσε όλους τους φαν της Eurovision

Στην αρχή όλοι μας χαρήκαμε με την επιλογή της Στεφανίας Λυμπερακάκη καθώς είναι ένα κορίτσι με ταλέντο, αυτοπεποίθηση και προσωπικότητα… αλλά όταν ακούσαμε το τραγούδι με το οποίο θα μας εκπροσωπήσει στη φετινή Eurovision απογοητευτήκαμε… αφού την θέτει στην ίδια κλίμακα μαζί με τις υπόλοιπες “wanna be Arianna Grande” τραγουδίστριες, αντί να αναδεικνύει τη μοναδικότητας της προσωπικότητας της.
Τα καλά νέα είναι ότι πριν λίγες ημέρες η Στεφανία γύρισε το νέο της βίντεο κλιπ και τη σκηνοθεσία ανέλαβε ο Κωνσταντίνος Καρύδας, ο οποίος έκανε καταπληκτική δουλειά και κατάφερε να «σώσει» κάποια πράγματα...
Σύμφωνα με την εκπομπή της ΕΡΤ «Επι-κοινωνία», μια σκηνή του video clip του «Superg!rl” εμφανίζει τη Stefania να ξυπνάει σε ένα δωμάτιο, χωρίς όμως να δώσει επιπλεόν πληροφορίες για την πλοκή του.

Σύμφωνα με τον σκηνοθέτη και σεναριογράφο του video clip Κωνσταντίνο Καρύδα, το σενάριο δεν περιλαμβάνει σκηνές όπως οι υπερ-ήρωες, αλλά ο τρόπος που παρουσιάζεται το “Superg!rl” είναι πρωτότυπος και σουρεαλιστικός!

Share this:

 
Copyright © 2014 AthensIn. Designed by OddThemes