Η ιταλική μόδα της δεκαετίας του ’70 στη μικρή οθόνη


Η Mediaset ετοιμάζει τηλεοπτική σειρά τεσσάρων επεισοδίων, η οποία θα είναι τοποθετημένη στη δεκαετία του ’70 και θα προβάλλει την εξέλιξη των Ιταλών σχεδιαστών που βοήθησαν στην οικοδόμηση της βιομηχανίας μόδας της χώρας.
Η σειρά με τίτλο «Made in Italy» θα προβληθεί το φθινόπωρο και ο Τζόρτζιο Αρμάνι θα είναι ένας από τους σχεδιαστές, στη ζωή του οποίου θα αναφέρεται. Τον Ιταλό μόδιστρο θα υποδυθεί ο Ιταλός ηθοποιός Ραούλ Μπόβα. Ο ηθοποιός είναι μακροχρόνιος, πιστός φίλος του Οίκου, έχει παρακολουθήσει πολλές από τις επιδείξεις μόδας του Armani και έχει φορέσει κοστούμια του σε εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί.
Αυθεντικά ρούχα και αξεσουάρ από τους ιταλικούς οίκους Walter Albini, Raffaella Curiel, Fiorucci, Krizia, Missoni, Valentino και αρκετές άλλες μάρκες θα φορεθούν από τους πρωταγωνιστές της σειράς.
Η Γκρέτα Φέρο, πρέσβειρα των προϊόντων ομορφιάς Armani, η οποία πρωταγωνίστησε στο «Una Giacca» (Ένα Τζάκετ) -ταινία μικρού μήκους που γυρίστηκε κατά τη διάρκεια του Armani / Laboratorio, ενός δωρεάν εκπαιδευτικού σεμιναρίου στον τομέα του κινηματογράφου, θα συμμετάσχει στη σειρά μαζί με τη Μαργκερίτα Μπούι -επίσης φίλη του Τζόρτζιο Αρμάνι, και το μοντέλο Φιαμέτα Τσικόνια.
Τα γυρίσματα πραγματοποιούνται κυρίως στο Μιλάνο, καθώς και στη Νέα Υόρκη και το Μαρόκο, σύμφωνα με το WWD.
Η σειρά, συμπαραγωγής της Taodue Film και της The Family για τη Mediaset, θα προβληθεί από το Canale 5 και τα δικαιώματα έχουν ήδη πωληθεί στην κορυφαία γαλλική εταιρεία Federation.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Η Εβδομάδα Μόδας της Σαγκάης μετατέθηκε για τον Απρίλιο

Η Εβδομάδα Μόδας της Σαγκάης, με την παρουσίαση συλλογών Φθινόπωρο/Χειμώνας 2021 θα πραγματοποιηθεί από τις 6 έως τις 13 Απριλίου και όχι στ...